BC mini (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

kajča -> BC mini (3.6.2005 8:27:10)

Ko že nekaj časa govorimo o zanesljivosti testov, včeraj mi je kolegica, ki je noseča 5,6 tednov rekla, da ji BC mini ni pokazal :roza:, še po 5 tednih.

Skoraj ne morem verjet, glede na to, da so mi v lekarni rekli, da je ta test najbolj občutljiv. Ima katera tudi take izkušnje?

mala važička -> BC mini (3.6.2005 8:36:11)

meni je pokazal :roza: že tisti dan ko bi morala dobit M.

Lp

Nyah* -> BC mini (3.6.2005 8:43:37)

Meni je pokazal :roza: prvi dan zamude, pa sredi popoldneva, potem pa se naslednje jutro!

Mislim, da je vse odvisno od ravni nosecniskega hormona v urinu, je pa to redka izjema , da ne pokaze po mojem!

enaena -> BC mini (3.6.2005 8:58:23)

kajča

jst mam tak problem recimo, zdaj je že 2 dan od dneva, ko bi morala dobiti :hudicek:, pa naredila oba dni test:
1. dan YES or NO
danes zjutraj BC mini
še vedno negativno
... pojma nimam kaj dogaja, bel izcedek in sploh nobenega občutka da se :hudicek: bliža ...
pojma nimam kaj nej nardim, a nej čakam, al nej vsak ljubi dan teste delam???

girly -> BC mini (3.6.2005 9:24:37)

počakaj! če :hudicek: čez en teden še ne bo, naredi test. raven hormona se podvoji šele vsake 2-3 dni, zato je delanje testov vsak dan stran metanje denarja

PiaM -> BC mini (3.6.2005 9:44:40)

Jaz sem naredila Bc mini v dveh tednih zamujanja in sta bila ob listka - , no M pa je tud tu.
Počakaj še vsaj 3 dni za novi test, drugače pa pojdi do G, če ti bo dolgo zamujala.
Držim pesti za :modri:!:miska::miska:

BaGSi -> BC mini (3.6.2005 11:52:14)

8) to so redke izjeme, ko imajo ženske zaradi fiziologije nizko raven hormona.
V tem primeru bi bili nosečniški testi ne glede na proizvajalca negativni.

TANTRA -> BC mini (3.6.2005 14:15:07)

Meni je BC že 25.dan zjutraj pokazal rahlo črtico, da skoraj nisem mogla verjeti. Je pa res, da imamo ženske različno raven hormona in vsem ne pokaže dovolj hitro.
No, zdaj sem spet na tem, da bom čakala na :roza::modri:

Stran: [1]