nosečniška črta (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

barbaw -> nosečniška črta (3.6.2005 8:06:39)

Dobro jutro!

Koliko časa traja, da izgine črta??? Zdaj bo počasi 6t od poroda, črta pa še vedno tu. Bom oblekla kopalke, pa mela našega :duda: v rokah, pa bo malo čudno zgledalo z nosečniško črto. Pa saj vse mine, bo tud to.

Pa lep sončen dan vsem na RR

Anonimen -> nosečniška črta (3.6.2005 8:07:49)

Ti povem da jo še tri leta po porodu včasih zagledam...res, pa še nisem pogruntala v katerem času: pred M, po njej, ob O...pojma nimam.

babylove -> nosečniška črta (3.6.2005 8:09:13)

Moji se tudi nikamor ne mudi, pa je že skoraj 5 mesecev od poroda.

Žirafca Helena1 -> nosečniška črta (3.6.2005 8:15:10)

Naš Tevž bo star šest mesecev, pa se mi je samo malo stanjšala.
:miska:

kepica -> nosečniška črta (3.6.2005 8:17:26)

Meni se je zelo dolgo poznala.Malo manj,kot eno leto:(( K sreči je bilo to pozimi:)

Anonimen -> nosečniška črta (3.6.2005 8:20:01)

Ja ja Kepica, kar misli si.
Vsi smo bulili v tvojo črto na morju :)-

tesa -> nosečniška črta (3.6.2005 8:22:43)

Men se pa po desetim mesecih od poroda samo malo še vidi.
Mam pa zato probleme z modrcem. Vse kopalke so mi premajhne, oz zgornji del:zmeden: Ker še dojim imam modrc za dve številki večji. Bom mogla kar nove kupit:zmeden2:
Ja traja po porodu kar precej časa, da se spet človk sprav v red, eden eno stvar, drug pa drugo:hudicek:

kepica -> nosečniška črta (3.6.2005 8:30:46)

Ja Meta,sej vem,da ste sam mojo črto gledal:((pa špeh:)-
tesa,tut jest mam tak problem,samo da sem dojila samo dva meseca,pa sem še zmeraj ko krava mlekarica.No,sej sem bla že prej.Noben modrc,nobena srajca mi ni prov:((
Za zjokat:((

kepica -> nosečniška črta (3.6.2005 8:31:28)

Joj,tole sliko moram zamenjat.Mi je kr vroče,ko gledam revčka,kako je oblečen...:)-

mehurčica -> nosečniška črta (3.6.2005 8:45:56)

Jaz mislim, da sem jo lani poleti še imela-cca.7m po porodu. Sicer že zelo zbledelo, ampak vseeno. Zdaj je David star 16m in je nimam.

Micy -> nosečniška črta (3.6.2005 9:23:47)

Joj se vidi da sm prvič nosečka, kako pa zgleda ta črta , kje se pa nardi , pa kdaj se nardi.:ups::ups::ups::ups::ups:. Jest prvič slišm za to črto.:ups::ups::love:9nebesa:duda::nosecka:

Anonimen -> nosečniška črta (3.6.2005 9:27:23)

Jaz je sploh nisem imela.

Anonimen -> nosečniška črta (3.6.2005 9:44:57)

No, jaz pa sploh še nisem noseča, smo pa v akciji :sloncek::sloncek::sloncek:, pa čeprav veliko vem, prvič slišim za nosečniško črto. Kaj je to?

Anonimen -> nosečniška črta (3.6.2005 9:49:05)

To je ena taka tekma črta, ki se naredi po sredini trebuha, od sramnega hribčka navzgor do popka. Po porodu pa izgine. Nekaj v zvezi s pigmentom.

Maxica -> nosečniška črta (3.6.2005 10:03:58)

Linea negra, al kako je že to:zmeden:?! Jaz sem čisto pozabila nanjo, tako da ne vem točno, kdaj mi je izginila, vendar sem se zdaj natančno ogledala8) in po desetih mesecih je nimam več.

Bejba -> nosečniška črta (3.6.2005 11:42:04)

Jaz je nikoli nisem imela. Mogoče zato, ker sem svetla :zmeden:?

BONI* -> nosečniška črta (3.6.2005 12:10:50)

Meni je zginla nekje 3 mesece po porodu, za spomin na mojo prvo nosečnost pa so mi ostale zelo lepo vidne strije po trebuhu in po joškah:grrr:
Adijo nudizem!

Stran: [1]