|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na dopust z šotorom
3.6.2005 8:01:37   
muki1
Zdravo!
Prepričana sem da mi boste pomagale. Najina mucica bo stara 15 mesecev ko bomo šli na dopust in odločila sva se( ne še 100%), da bi najraje šla z šotorom. Sita sva hotelov in drenjanja v jedilnicah, sobe ki si jih mi lahko privoščimo pa itak niso večje od šotorov :ups: :(( . No skratka kolebava med kampom in apartmajev, ampak smo tako veliki ljubitelji narave, da bi res rada šla v kemp in zdaj ste na vrsti vi, da mi pomagate. V poštev pride Hrvaška in bi prosila za kampe ki so primerni za take male ( peščena plaža mislim, lahko je vsaj v bližini če že ne v kampu) in vaše izkušnje bodo tudi dobrodošle,pa kakšen link ....
Lepo vas pozdravljam z mislimi na prihajajoči vikend in prihajajoči :morje: :morje: :morje: :morje: :morje: :morje: :morje: :morje: :morje:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   na dopust z šotorom
3.6.2005 8:07:49   
muki1
zgleda da nisem šla na dober forum. Sem na prvič noseča namesto naš vsakdan:ups:
vseeno upam na odgovore.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   na dopust z šotorom
3.6.2005 8:15:52   
rozi81
Jaz ti lahko samo to povem da kar sem vidla kampe po Hrvaški, ti najbolj priporočam da greš v kamp kje v Istri. Ker so res lepi kampi in dobro zrihtani.
Kar se pa tiče dalmacije je pa bolj tako, robinzonsko. Še nisem videla lepega in urejenega kampa v dalmaciji. Lahko da se motim, ker povsod res še isem bila, sem bila pa kar na dostih krajih in otokih.
Za linke ti ne morem pomagat samo če boš želela peščeno plažo za otroka seveda (in te čisto razumem) boš to najlažje našla v dalmaciji. Samo za tam ti pa res raje priporočam kakšno sobico la pa manjši apartma, da boste lahko kuhali, ker če ne res drago pride če hodiš ven jest.

Upam da sem vsaj malo pomagala.

Čp S

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   na dopust z šotorom
3.6.2005 8:25:32   
thunder
Ojla! :sloncek:Kampiranje je odlična zadeva, samo vreme mora biti ta pravo pa ga ne zamenjam za noben hotel. Mi kampiramo vedno v Istri, v glavnem hodimo v nudistične kampe, ker so ti tudi najbolj urejeni. :sloncek:Zelo primeren za majhne otroke je kamp Koversada (Vrsar), kjer je tudi posebej plaža za otroke (mivka), veliko igral...Mi v glavnem hodimo v Solaris (Lanterna-Poreč)kjer mi je predvsem všeč urejenost kopalnic, wc-jev, dela za pomivanje posode, pa še folk je fantastičen. Plaža je peščena,delno tudi kamnita je pa mivka v morju. Če pa se odločaš za navaden kamp, pa je eden zelooo dober na otoku Viru pri Zadru (otok ima most, tako da ni treba na trajekt), idealno za otroke ker je voda dolgo časa nizka, v njej pa sama mivka. Upam da sem ti pomagala.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   na dopust z šotorom
3.6.2005 13:33:37   
ribica.
Mi smo bili lani na Pašmanu v kampu, ko je bla mala stara 10 mesecev. Kamp je privatni, manjši, in zelo miren in urejen. Wc-ji taki, da se še doma ne vem če imam tako tipi top spucano. Pa nikol gužve, za kako jutranje lulanje ali tuširanje. Ful fajn. plaža je čist blizu, peščena. Za tamale super, čeprav sence ni. To si morš sam poskrbet.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   na dopust z šotorom
3.6.2005 14:27:38   
metuljček
jaz ti priporočam otok Krk in kamp je v centru krka in glede na to da imaš otročka je ta kamp idealen ker je full sence tudi na plaži še en del vode je v senci idealno za otročka. Pa do Krka še deleč ni če greš čez Kočevje in po sami senci voziš.:)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   na dopust z šotorom
3.6.2005 14:58:20   
muki1
Zlate ste.
Meni se kar meša ob misli na morje in ob misli, kako moja mala uživa ob kopanju, pa kako bova zvečer sedela pred šotorom in uživala ob pogledu na morje.... in jaz baje nisem romantična?!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   na dopust z šotorom
3.6.2005 17:58:52   
teta beta
Na Krku je po moje boljši kamp Baška. Moja bivša cimra je bila lani tam s tamalo, ki je imela kakih 8 mesecev (december, ne vem pa točno, kdaj so šli), plaža je peščena, vsi ful zadovoljni.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?