Jančika_ -> Bus in vlak in odstopanje sedežev (3.6.2005 10:32:30)
|
Imaš dobre in slabe ljudi, ne glede na starost. Pa vendarle starejšim včasih težje odpustim grobo obnašanje, saj oni zase brepogojno zahtevajo spoštovanje. Ne ne, vsak si ga mora vsaj približno zaslužiti. Ko vidiš starčka z berglami, ki se je na pol praznem avtobusu spravil nad nosečnico, ki je imela nogo v gipsu in sedela na tistem sedežu za invalide, te vse mine, verjemite. Tip je začel kričati in tolči z berglo po njej, da so morali moški skočit tja in so ga vrgli z avtobusa. In ni bil pijan (saj to ne bi bilo nobeno opravičilo, ampak malo lažje bi pa bilo razumeti). Jaz v vrsti spustim naprej vsako staro mamko, samo naj za božjo voljo vsaj vljudno vpraša, ne pa da se postavi pred mene in me še zlobno pogleda prek rame. Vsako tako takoj pošljem na konec vrste, me ni nič sram. V banki še nikoli nisem doživela, da bi se poskusil prek vrste uštuliti kdo, ki bi bil star pod 50. Ko sem z 1-mesečnim dojenčkom, ki je tulil na vse grlo, stala v vrsti v lekarni, se je pred mene postavila ne prav prijetno po švicu in še čem dišeča mamka in me grobo odrinila z otrokom vred. E, to se pa ne dela. Ko sem ji to povedala, se je začela nekaj usajat, gospod za mano pa mi je razložil, da gospa dela na tržnici in nima časa. JA IN??? Stara pa se je obrnila in šla ven. Že ni bilo tako nujno...
|
|
|
|