Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 19.8.2009 20:49:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Enako je meni prišlo na misel, ko sem malo dajala spat. Žal se očitno res dan že krajša.
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 19.8.2009 20:51:12
|
|
|
|
cukr07
|
Ja res se pozna, da je že krajši dan, in da se bliža jesen.
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 19.8.2009 20:54:48
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni bil najdaljši dan 21.6. - poletni solsticij pa to?
|
|
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 19.8.2009 20:58:37
|
|
|
|
Šarki
|
ja po dolgem časju smo po osmi uri rože in vrt zalivale včasih smo zjutraj zalivale, pa tamale sta zadnje čase ob 7h hodile spat, k čez dan nista spale, k smo bl stagnirale v tej vročini... zato sm šele dons porajtala
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 19.8.2009 21:20:45
|
|
|
|
maya2
|
Ja se je, in meni se zdi, da že kar precej
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 19.8.2009 21:21:09
|
|
|
|
lukec
|
Dan se krajša že kakšne dva meseca .
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 19.8.2009 21:23:21
|
|
|
|
Pikec
|
Jst sem porajtala v pondelk zjutri, ko sem se spet zanašala na uro po soncu - in skor zamudila šiht (še dobr da mam od doma do službe celi dve minuti in pol
|
|
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 19.8.2009 21:55:48
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Jst sem porajtala v pondelk zjutri, ko sem se spet zanašala na uro po soncu - in skor zamudila šiht (še dobr da mam od doma do službe celi dve minuti in pol kaj se važnaš
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 20.8.2009 6:26:46
|
|
|
|
caillou
|
A ne, čudn .
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 20.8.2009 7:31:46
|
|
|
|
tailor
|
ja res je dan se je skrajšal
|
|
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 20.8.2009 8:48:09
|
|
|
|
Erdbeere
|
hvala bogu, sta bila otroka vsaj ob normalni uri v postelji in danes ni bilo problemov z vsatjanjem
|
|
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 20.8.2009 12:10:37
|
|
|
|
Taanikaa
|
jst si dam včeraj ko sem šla iz službe iz navade gor sončna očala in se čudim kaj nič ne vidim.. ..ja valjda,če jih pa zdej zvečer sploh ne rabim več imet gor ..ja jesen se bliža
|
|
|
|
RE: a se sam men zdi da se je dan skrajšal 24.8.2009 8:07:18
|
|
|
|
loremi
|
Jooooj ja, to sem tud jaz zadnjič zjutraj opazla, da je temnejše, kot v dneh pred tem, ko sem se zbudila. In ja, se že kr precej pozna, da se dnevi krajšajo . Jaz bi pa še takoooooo mela poletje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?