*alja* -> RE: čudna kazen (22.8.2009 8:48:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: oka p.s. a si ti nekoč pisala o sorodnici, ki hudo zanemarja svojega otroka? To tudi mene zanima. Se spomnim, da se prav hlipala ob računalniku, ko sem brala o tem fantku... Daj, povej, a se je mama od njega kaj unesla? Ja tisti fantek je pa bil v sorodu (sorodstvo od mojega partnerja). Kak je ne vem, ker več nimamo stikov. Takrat je dobivala nenapovedane obiske iz socialne, to je pa tudi vse kar se je doseglo. Fantek ima trajne posledice (vozijo ga v Ljubljano na neke terapije), ker ne funkcionira normalno. V vrtcu ga sploh ne davajo spat, ker ko se zbudi se dere tako močno da ga ne obvladajo (ima neke travme). Vglavnem socialna ni naredila kaj dosti. Vem pa da zdaj imata še enega otroka (punco, ki si jo je tako želela, vedno je razlagala da fanteka ne mara da si želi punco), vsi so mislili da zdaj pa bo; da bo zdaj lepo vzgajala itd. Ampak je baje isto. Punčka je stara leto dni in njo že tudi vozijo v Ljubljano ker nekaj ni vredu (socialna to nekaj rihta). Kako pa dela zdaj z njima ne vem, ker nimamo stikov.
|
|
|
|