|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mozart se javlja
3.6.2005 7:11:40   
mozart
pozdravljeni,

kljub obljubam, da sploh ne bom več prebirala, kaj šele pisala na stran ringaraja.net, ne gre. Ta mesec sem ignorirala plodne dneve, ovulacije ..., skušala sem ostati močna, ko sem zagledala kri na spodnjicah, je kar šlo, vendar ne dolgo. Sedaj, ko je že mimo, pa me je dotalno sesulo. Podzavestno me ubija dejstvo, da je 1 leto mimo, od kar se trudiva, da bi zanosila. Zelo me je strah, kako bo ginekologinja reagirala na ta podatek, strah me je preiskav in raznih spoznaj, ki sledijo. STRAH ME JE. Dva dni sem že čisto sesuta, slabo spim, jem, sem čisto depresivna.Ne prenesem nikogar okrog sebe, vsi mi grejo na živce. Sprašujem se, kaj pa če sploh nisem sposobna imeti otrok in mi jih B.. zato ne nameni. Res je vsaka stvar za nekaj dobra, a zakaj mora ravno mene spremljati celo življenje neka smola, ali res ne bo nikoli boljše ????

hvala, ker sem se vam lahko zaupala,

:angel:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mozart se javlja
3.6.2005 7:22:40   
saša24
pozdravljena!

ne pobremenjuj se preveč, vse tu pomislimo zakaj le nas spremlja ta smola in nam ne uspe takoj. vse smo pomislile na najslabše, ampak zdaj smo se postavile na noge saj vemo, da psiha pušča velike posledice.

res se ne sekiraj preveč, za vse nas bo enkrat posijal sonček in vse bomo enkrat zagledale:roza::modri:!

veš tudi sama sem se bala teh vseh postopkov. ampak ko po letu dni poiskušanja ni šlo sem vedela da potrebujem zdravniško pomoč in sedaj mi sploh ni žal, da sem šla v ambulanto za neplodnost. ravno včeraj sem imela preiskavo hsg. in naj ti povem, da so mi povedali zalo lepo novico, dalahko že ta ciklus zagledam :roza::modri:.

mi vse tukaj na rr pa držimo pesti za vse nas!
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
:angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel:

lp pa javi se nam kaj!

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mozart se javlja
3.6.2005 7:27:19   
*KAJA*
Draga mozart!!!
Vso pravico imaš bit depresivna,brezvoljna.Enak občutek sem tudi sama imela,vendar sem potrebovala skoraj šest let,da sem se vprašala kaj je narobe da ni in ni :duda:.
Pa sem imela popolnoma enake občutke kot ti- STRAH- pred vsemi preiskavami,razočaranji.
Prestala sva marsikaj:dve laparo,histero,partner večkrat spermiogram.naenkrat sva izvedela,da naju čaka le umetna oploditev zaradi mojih neprehodnih jajcevodov.Skoraj sem obupala,depresivna totalno.
Punca glavo pokonci,dandanes se dogajajo čudeži,tako kot se je včeraj pri meni.Zdravniki delajo čudeže.
Pa še to:Nobena preiskava ni težka,najbolj huda je psiha.
Po enem letu še ni za obupat,vendar ginekologu vseeno omeni.
SREČNO!!!!!!

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mozart se javlja
3.6.2005 8:31:33   
aljča
Z obema se tud jaz pridružujem z istim mnenjem.
Zato Mozart ne obupat ampak se napolni z optimizmom.
Glej jaz bom kmalu v desetm letu truda za drugo:duda:.Pa boš rekla sej že maš eno in si srečna.....ja je res vse to,sem srečna in hvaležna da sem jo dobila ampak vseskozi je v meni velika želja da bi imela še enega ali pa dva otroka,ker je to nekaj najlepšega v življenju.Nikakor si ne morem predstavljati, da bo moja punčka ko me ne bo več ostala brez bratecev in sestric.Jaz nisem imela nobenega sedaj po toliko letih pa pogrešam nekoga ob sebi da bi z njim delila srečo in v hudih časih poiskala pomoč pri njem,ter gledala njegove otroke ko se rodijo in rastejo.Upam, da me razumeš.Jaz tebe zelo zato ti polagam na srce UPANJE UMRE ZADNJE in vem da nam bo vsem nekoč poratal:duda:enim prej enim malo kasnej.
SREČNO:miska::miska::miska::miska:
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mozart se javlja
3.6.2005 9:28:49   
Mijavček
Živjo,

tudi midva sva že eno leto na poti do :duda:
zelo razumem tvoje strahove in brezvoljnost. Midva sva drugače tudi že bila na kar nekaj preiskavah, ker sem imela ene čudne bolečine. Sicer pa veš, saj tudi ni nujno da je pri vama kaj narobe, nekateri pač rabijo malo dlje. Vsekakor pa je čas, da greš do G in da začneta iskat če je slučajno kaj narobe, je fino, da se čimprej razkrije in pozdravi in potem je :duda: tu, ane?
Na začetku preiskav sem tudi jaz bila v bolj morečem stanju kot sem zdaj, pa čeprav še nisva :nosecka:
Preiskav se ti ni treba bati, pomembno je, da zaupaš zdravnikom in da to vzameš kot stopnice do dojenčka.

Lej, mogoče ti bo pomagalo: ko je bilo mene tako strah, mi je moj rekel, da naj vzamem vsako preiskavo in vsako :hudicek:M kot en izziv kot eno prepreko, ki jo je treba premagat, se spopast z njo.
za spopad pa rabiš moč in če boš rinila z glavo v pesek in se smilila sama sebi, boš vo moč porabila samo za to.

Tako, stisni pesti in zboksaj ta strah, glavo gor in gremo dalje!

Mijavček:muca:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mozart se javlja
3.6.2005 10:00:55   
PiaM
Verjamem, da te je strah.Ne misli sedaj na to in probaj uživat v drugih stvareh v življenju, pa bo :duda: tud prišel!
Veliko dobre volje in optimizma ter pozitive ti želim ter :miska: za :modri::roza: kmalu!

:rozica:

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   mozart se javlja
3.6.2005 10:26:51   
koala
Mozar razumljivi je, da te je strah vsega kar še te čaka in da se sprašuješ, če si sposobna imeti otroke. A misliš, da jih B namnja samo tistim, ki so jih sposobni imeti? Pomoje ne, ker pol ne bi toliko otrok trpelo.
Pogovori se z :love: o tem kar te teži, ali pa pridi k nam, pa bomo skupaj upale in držale pesti.

Preizkave niso bav bav, težje se je sprijazniti z izvidi. Pogumno puca, vse skupaj ni tak bav bav, boš videla.Pa javi se še kaj

(odgovor članu mozart)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.