Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nezaposlena in kmalu še brez statusa štud... 19.8.2009 14:06:41
|
|
|
|
katra55
|
Ko rodiš ti pripada starševski dodatek, ki znaša 193,24€ in otroški dodatek.
|
|
|
|
RE: Nezaposlena in kmalu še brez statusa štud... 19.8.2009 14:49:23
|
|
|
|
Oren
|
Koliko jaz vem če nimaš statusa se lahko prijaviš na zavod za zaposlovanje in si v registru brezposelnih in ti pripada socialna podpora kasnje ko nastopi čas porodniške pa starševski dodatek.
|
|
|
|
RE: Nezaposlena in kmalu še brez statusa štud... 19.8.2009 16:23:18
|
|
|
|
lunka1
|
mogoče vprašaj na faksu, če ti odobrijo podaljšanje statusa (si že porabila pravico do enkratnega ponavljanja letnika in pavziranja???). drugače pa JA, pojdi na zavod in se vpiši kot iskalka zaposlitve, pa boš še podporo dobila. zaposlil te pa jasno ne bo nihče takoj ko boš na razgovoru (če te bo zavod poslal) povedala, da si noseča... tudi jaz jeseni diplomiram, sem pa v tretjem mesecu. po diplomi grem takoj na zavod in me sploh ne zanima, kaj bodo rekli. jaz sem namreč stara 28 let, nezaposlena, ker sem pustila službo z namenom, da dokončan faks, ki sem ga vlekla preeeeeeedolgo, tako da sem zdaj doma v dodatni strošek. in zaradi mojih let, mi je država skenslala osnovno zavarovanje, ki si ga moram odslej plačat sama. ko sem šla takrat na zavod in se kot absolventka hotela vpisat v register, so me gladko zavrnili, češ naj grem delat preko študenta... mislm, halooooooo od javnih delavcev. še sreča, da kmalu diplomiram, držim pesti tudi zate
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?