Anonimen
|
da je to sicer preveč, ampak ker se samo dojiva...user posted image Svetovala mi je naj ga ponoči zamotim malo in tako podaljšam čas dojenja za kakšno uro dve. ah dej!!! bedarija, jst res ne razumem kako zdravstveno osebje mamo??? a zdej je boljš, da se ti otrok histerično dere, da traja ful dolgo da nazaj zaspi, ti ne spiš, vse skup je katastrofa, kt da ga lepo mirno podojiš, zaspite nazaj in ste vsi zadovoljni ti se sam po otroku orientiraj, pa bo vse ok, ne poslušaj takih glupih nasvetov, sploh pa ne od oseb, ki verjetni niso nikol dojile. vse mine enkrat tud to bo...moj je star 6m, pa se čez dan še zmeri tko doji, kakor je, mensezdi da kar naprej visi na joški, pa gh že uvajama, pa isto...ponoč je pa res mal boljš, sej niti ne vem, ker ko se prvič zbudi, ga vzamem k seb in pol on sam to rihta, jst pa spim zredil se pa tud ni preveč, kake izjave, no....od začetka je normalno, men sta oba prridobivala mesečno od 1500 do 1700...sej pol se pa ustavi, k začne otrok mal bolj migat, pa ponoč več spat, pa čez dan se mogoč kak obrok manj doji...za tri tedne je pa to čist popolnoma normalno stanje. aja še to - na 2 - 3 ure je še super men sta se od začetko dojila tud na pol ure, na uro nonstop uglavnem, tko da k sta začela na 2 - 3, se mi je zdelo da so že nebesa
< Sporočilo je popravil ulla80 -- 19.8.2009 8:01:28 >
|