terme olimia (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

malecka_mateja -> terme olimia (18.8.2009 19:44:35)

DAN!

Mene zanima ali je že katera bila v tem novem welnes centru v olimji orhidelija se imenuje?draga ampak mene zanima če je vredna svojega denarja?je bila ktera že tam na kakšni masaži?mojega možeka bi rada peljala na razvajanje za roj.dan. mate kako boljšo idejo?

Korina1 -> RE: terme olimia (18.8.2009 19:52:31)

Prijateljica je možu kupila romantično savno s šampanjcem in večerjo, vse to za dve osebi za 58€ v hotelu Paja v Velenju. Če ti ni pogoj Terme Olimia

malecka_mateja -> RE: terme olimia (18.8.2009 19:58:20)

sem pogledala tudi ni slabo. sam moj obožuje kopanje, zdaj da skombiniram še z tem

jakaracman -> RE: terme olimia (18.8.2009 20:36:58)

Meni je bilo ful ful všeč.Priporočam.Masažo pa sm jaz imela v Armoni spa.Sem pa doživela tudi že boljše.Drugače pa savne in ostalo v Orhideliji zelo lepo in nekaj posebnega(sam ambient).Po moje bosta zadovoljna.

hubi -> RE: terme olimia (18.8.2009 21:09:44)

Zakon je. Savne so nore, bazeni lepi, ambient, sanitarije oh in sploh. Še grem tja, samo brez otrok. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

krtek 1 -> RE: terme olimia (18.8.2009 21:20:02)

Kje pa je hotel Paja v Velenju?

r1ta -> RE: terme olimia (18.8.2009 21:22:27)

Definitivno je treba it brez otrok. Pri vhodu dobiš brisačo in kopalni plašč, priporočam pa še eno svojo brisačo za končno tuširanje. Bazeni so krasni, polno vrelcev in raznih podvodnih masaž, savne pa tudi krasne. In nikoli gneče! Ko kupiš vstopnico za Orhidelio imaš vstop tudi v Termalijo, tako da lahko plavaš tudi tam, čeprav midva nisma imela potrebe. Če se odločita si vzamita čas, ker teče čas v Orhidelii res hitro!

HuAnita -> RE: terme olimia (18.8.2009 22:08:48)

Jaz tudi priporočam! Je lepo urejeno, čeprav morda že malo preveč nakičeno...?
Sem pa ob otvoritvi potipala direktorja, pa je ne preveč ovinkaril in rekl, da deca nenako niso dobrodošla
kot da bi poznal moja dva divjaka...

Priporočam še obisk Rimskih Term - imaš tam različne kopeli v dvoje, Historične kopeli, res noro, je pa vse tako aketsko, meni je všeč, skoraj vse v belih tonih, ni gnče, možnost lepega sprehoda v lepi naravi zunaj...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Arwenko -> RE: terme olimia (18.8.2009 22:41:33)

Ne, otroci v Orhideliji niso dobrodošli, ker je to mirna cona, kjer mora bit načeloma tišina, kar pa pri večini otrok ni izvedljivo nekako, z redkimi izjemami. Drugače pa fenomenalno, za si res privoščit. :)

Korina1 -> RE: terme olimia (19.8.2009 8:45:56)

Pardon Paka

Stran: [1]