kavitacija (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

brkn83 -> kavitacija (18.8.2009 16:05:16)

Pozdravljene.

A je mogoče katera poskusila to metodo odpravljanja celulita. Je kr drago pa vseen. Če bi res delovalo, tudi to spregledam.

miapia -> RE: kavitacija (18.8.2009 16:45:20)

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Pozdravljene.

A je mogoče katera poskusila to metodo odpravljanja celulita. Je kr drago pa vseen. Če bi res delovalo, tudi to spregledam.

Sem bila dvakrat pri kolegici, ki to izvaja - kot model za učenje terapevtk. Prvič je bil obseg nog manjši na eni nogi 2.5 cm, na drugi 3 cm. Drugič je bilo tudi manj, samo ni bilo merjeno na istem mestu. Sicer pa deluje, kar je logično, če poznaš način delovanja in postopek.
Ampak... če se ne boš gibala in zdravo prehranjevala, bo ta izgubljena maščoba prišla nazaj. To pa verjetno sama veš.
Ti pa priporočam, je definitvno bolje kot kirurška liposukcija.

brkn83 -> RE: kavitacija (18.8.2009 17:46:11)

hvala za info. To vem, da brez gibanja in pravilnega prehranjevanja ni nič. Med nosečnostjo se mi je pač nabralo nekaj celulita in bi ga zdej rada odstranila.

miapia -> RE: kavitacija (18.8.2009 20:58:36)

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

hvala za info. To vem, da brez gibanja in pravilnega prehranjevanja ni nič. Med nosečnostjo se mi je pač nabralo nekaj celulita in bi ga zdej rada odstranila.

Drugače je za celulit super tudi terapija z laserjem, ki ti odlično razbija maščobo, gladi kožo in spodbuja mikrocirkulacijo krvi pod kožo. Najbolje je pa, če kombiniraš oboje.

kaya2007 -> RE: kavitacija (18.8.2009 21:12:21)

hm, ne bi rekla. stroka se večinoma s tem ne strinja, pričakujejo ogromno komplikacij čez par let, ko bo prišlo do stranskih učinkov. če hočeš, da je kavitacija uspešna, jo moraš ves čas ponavaljati, saj brazgotinjenje podkožnega tkiva preprečuje odvajanje maščob.

sunny24 -> RE: kavitacija (23.8.2009 9:55:54)

"Moja" kozmetičarka zahteva za kavitacijo potrdilo od zdravnika, da nimaš holesterola...Torej ta zadeva lih ni tako nedolžna.
Sem govorila tudi z inštruktorejem fitnesa in mi je malo več povedal o tem...To v bistvu ti razbivajo maščobo, deluje pa na principu mikrovalovke, lahko pride tudi do strdkov oz ti zamaši žilo...Ma en kup sranja lahko rata. Zdravstvo je sploh ne odobrava, kozmetičarji pa ja, saj lepo služijo na ta način...

Sem pa bla na carboxy terapiji, sicer mam za it še 2x in mi je kar pomagalo...Je šlo neki maščobe na trebuhu, bokih in stegnih, pa tudi celulit je šel delno papa...Pa 2 kile tudi...Sicer kombiniram s fitnesom, tako, da je ta kombinacija meni osebno full OK! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

miapia -> RE: kavitacija (23.8.2009 20:54:07)

Mikrovalovka dela z uv žarki, kavitacija pa z ultrazvočnim valovanjem. Ne vem, od kdaj sta ti dve stvari enaki. Drugače pa pred terapijami dobiš vprašalnik, kjer piše vse o tveganjih, kdaj se terapije odsvetujejo in podpišeš, da nimaš te in one bolezni oz. okvar itd.

miapia -> RE: kavitacija (23.8.2009 20:57:47)

Aja, zdravstvo marsikaj ne odobrava. Tudi ne odobrava lepotne kirurgije ala dr. Planinc. Podpira jo le, če je nujno potrebno za zdravje - opekline, proteze, nos ker je otežkočeno dihanje itd. Ne vem, kdaj je doktrina odobravala liposukcijo, nategovanje kože, botoks itd. Je pa veja, s katerim se mastno služi, tako kot frizerji, kozmetičarke, fitnes ...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (25.8.2009 20:40:39)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

nejka000 -> RE: kavitacija (27.10.2009 12:34:30)

vsem, ki vam ni jasno kaj kavitacija pravzaprav je in kako deluje, vam z veseljem odgovorim na vsa vprašanja.
Pošljite sporočilo in z veseljem vam posredujem vse potrebne informacije, ki jih morate vedet če se za to metodo preoblikovanja postave zanimate!

lep pozdrav

Stran: [1]