slim integra (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lucika -> slim integra (2.6.2005 21:32:23)

Malo prej sem pri kolegici listala prilogo "ona", pa je v njej reklama za preparat za hujsanje"slim integra#. jaz sem ze obupala, tako nad sabo kot nad vsemi pomagalci za hujsanje...

moj pa pravi, da nooo, kolk si ze dnarja brez veze zapravla, bos pa se teh pet jurjev. pise zraven, da ce ni rezultata, lahko vrnes embalazo, tudi prazno in ti vrnejo denar.

iscem po netu in ni nikjer nic o tem, niti o firmi, ki to prodaja:ideal servis d.o.o., mb; izdelek pa bi naj bil od bio pharme.

katera pozna, je katera sprobala, so komu dejansko vrnili denar, ce ni bil zadovoljen.

ne me zdaj kregat, saj vem, da je to vse /$&#$"!#$"&%), sam mogoce se pa kdaj najde kaj, ki pomaga:)

lp

india -> slim integra (2.6.2005 21:45:23)

Preizkušeno NE POMAGA!!!!!!!:hudicek:

Pa nisem niti poskusila vrniti embalaže, ker bi itak našli kak izgovor, da se verjetno nisem držala navodil, pa da nisem telovadila,....
:miska:

Tjula -> slim integra (3.6.2005 9:10:05)

še ena natega, isto kot čudežne shujševalne tablete itd - eat all you can and get slim, pa to. Lubica, če hočeš shujšat, je samo en recept: manj žret in več gibat. Edino to je preverjeno. Tudi na lastni koži!

Stran: [1]