|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   logarska dolina
18.8.2009 13:31:13   
Anuška79
V prihodnjih dneh za nameravamo za 3 - 4 dni odpraviti v Logarsko dolino in sicer z avtodomom. Vse skupaj sva si zamislila tako, da bi se nekam zaparkirali, nato pa od tam raziskovali dolino. Po info, ki jih imam, je najbližji kamp v Lučah. Zanima me predvsem ali je možno/dovoljeno prespati v avtodomu tudi kje v sami Logarski dolini, ker nam nekako ni, da bi se vsak dan vozili sem in tja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: logarska dolina
18.8.2009 14:42:23   
anika87
hmmm... ne vem, ampak bi rekla, da od tam, kjer stoji hiška za parkirnino plačat, po moje ne... Saj imaš pa že prej dosti stranpoti, pa ob Savinji imaš tudi par placov, kjer se da parkirat...

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2009 9:18:14   
muha1
Mi smo bili že dvakrat v kampu Menina. Imajo celo urejeno kopanje v savinji in tudi svoje naravno kopališče, malo jezerce. Meni je zelo všeč, saj je nekje na sredini in poti vodijo v vse smeri, v Logarsko dolino, Matkov kot, Snežno jamo,... Baje, da ima sedaj kamp tudi savno. V glavnem si v neokrnjeni naravi user posted image

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2009 15:42:59   
mala zirafa
Mene to najbolj jezi, da se ne bi mogli kam dat oz parkirat po svoje zastonj.Ko pa se sprehajaš po Kopru po semedelski cesti ob morju pa vidiš na šodru en kup prikolic in kamperjev, večinoma italjanov.Eni poljaki so bili tako nastanjeni 2 tedna, pa jih ni nihče preganjal.Kemični wc-je pa praznijo v morje!!Tudi  na parkingu od Žusterne kampirajo komot.
Celo na pumpi Petrol nad izolo je bil kamper postavljen kar nekaj časa, umivali pa so se v wc-ju od pumpe.Moj je klical policijo, pa ni nič ukrepala.Če bi to storili v NL al iItaliji, bi krepko plačali.user posted image

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2009 10:26:32   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Mene to najbolj jezi, da se ne bi mogli kam dat oz parkirat po svoje zastonj.Ko pa se sprehajaš po Kopru po semedelski cesti ob morju pa vidiš na šodru en kup prikolic in kamperjev, večinoma italjanov.Eni poljaki so bili tako nastanjeni 2 tedna, pa jih ni nihče preganjal.Kemični wc-je pa praznijo v morje!!Tudi  na parkingu od Žusterne kampirajo komot.
Celo na pumpi Petrol nad izolo je bil kamper postavljen kar nekaj časa, umivali pa so se v wc-ju od pumpe.Moj je klical policijo, pa ni nič ukrepala.Če bi to storili v NL al iItaliji, bi krepko plačali.user posted image

Tak kot Volga pravi, ti si za hotel Tečnoba resort *****

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2009 19:36:05   
mala zirafa
Ha, ha se je oglasil modri izkušeni Apač (SSevin)user posted image user posted image user posted image .

user posted image
var SV_mouseX=0; var SV_mouseY=0; var SV_LastShouldShowIcons = true;function SV_PageInit() { try { document.attachEvent('onmouseup',SV_mouseup); document.attachEvent('onmousedown',SV_mousedown); } catch(e) {} }function getSV_mouseX(e){ var vScrollLeft= (document.documentElement.scrollLeft>0)? document.documentElement.scrollLeft:document.body.scrollLeft; return event.clientX + vScrollLeft; } function getSV_mouseY(e){ var vScrollTop= (document.documentElement.scrollTop>0)? document.documentElement.scrollTop:document.body.scrollTop; return event.clientY + vScrollTop; }function SV_mousedown(e) { SV_LastShouldShowIcons = SV_ShouldShowIcons(e); SV_update_mouse_coords(e); setTimeout('SV_g_box_hide()',10); } function SV_mouseup(e) { if (SV_LastShouldShowIcons == false) return; SV_update_mouse_coords(e); var str = SV_get_selection(); if (str.length 120) return; setTimeout('SV_g_box_show()',10); }function SV_ShouldShowIcons(e){ try { var targ; if (!e) { var e = window.event; } if (e.target) { targ = e.target; } else if (e.srcElement) { targ = e.srcElement; } if(targ.nodeType == 3) { targ = targ.parentNode; } var tname; tname=targ.tagName.toLowerCase(); if (tname == 'input' && targ.type.toLowerCase() == 'text') { return false; } }catch(e){} return true; }function SV_g_box_hide() { var str = SV_get_selection(); if (str.length != 0) return; var g_box = document.getElementById('SV_g_box'); g_box.style.visibility = 'hidden'; var s_box = document.getElementById('SV_s_box'); s_box.style.visibility = 'hidden'; /*g_box.SV_ShowState='0'; SV_FadeOut('SV_g_box'); setTimeout("document.getElementById('SV_g_box').style.visibility = 'hidden'", 500);*/ } function SV_g_box_show() { var g_box = document.getElementById('SV_g_box'); var s_box = document.getElementById('SV_s_box'); if (g_box.style.visibility == 'visible') return; if (document.selection && document.selection.createRange) { g_box.style.left = (SV_mouseX - 26)+'px'; g_box.style.top = (SV_mouseY + 10)+'px'; s_box.style.left = (SV_mouseX - 54)+'px'; s_box.style.top = (SV_mouseY + 10)+'px'; } g_box.style.visibility = 'visible'; s_box.style.visibility = 'visible'; /*g_box.SV_ShowState = '1'; SV_FadeIn('SV_g_box')*/ }function SV_update_mouse_coords(e) { if (document.selection && document.selection.createRange) { SV_mouseX=getSV_mouseX(e); SV_mouseY=getSV_mouseY(e); } } function SV_google_search() { try { var str = SV_get_selection(); SV_PerformSearch(encodeURIComponent(str), 1); } catch(e) {} } function SV_super_search() { try { var str = SV_get_selection(); SV_PerformSearch(encodeURIComponent(str), 0); } catch(e) {} } function SV_get_selection() { var str = new String(''); if (document.selection && document.selection.createRange) { var range = document.selection.createRange(); str = range.text.toString(); } return str; }function SV_FadeIn(EleId) { var ele = document.getElementById(EleId); if (ele == null || ele.SV_ShowState == null || ele.SV_ShowState == "0") return; ele.style.filter="alpha(opacity="+(parseInt(ele.CurrOpacity)+20)+")"; ele.CurrOpacity=(parseInt(ele.CurrOpacity)+20); if(parseInt(ele.CurrOpacity)0) { setTimeout("SV_FadeOut('"+EleId+"')",120); } } function SV_PerformSearch(str, SearchType){ window.location = 'http://www.sitevacuum.com/WSWndCmd::CMD:1240~wParam:' + str + '~lParam:'+ SearchType +'~'; }
user posted image
Hotela sem reči le da če se švercajo tujci pri nas, se dejte še vi.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2009 22:42:37   
anika87
Anuška, ko pridete domov, sporoči kako je potekalo švercanje!user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2009 21:16:32   
Anuška79
NIč ne bo z Logarsko. Sva se odločila za Rakov Škocjan, Škocjanske jame, spanje nekje v bližini gradu Snežnik (znanci so tam že prespali in pravijo, da ni problema) ter nato kaka dva dni Kolpe.

V Logarsko pa jeseni skočimo na kak enodnevni izlet. 

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2009 10:40:06   
mala zirafa
Pa lepo se imejte.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?