miškamaška
|
Da povem še mojo izkušnjo, ker sem naredila celo znanstveno raziskavo. Moja dva sončka sta narazen 21 mesecev in sem tudi razmišljala kaj naredit. 1. Spenjanje skupaj dveh vozičkov: ker je ta "velik" voziček mura in je že sam po sebi dost širok, to zame ni prišlo v poštev, zato ker sem na trgu našla le sponke, ki grejo le na okroglo orodje in zato ker je vse skupaj preširoko (za vrata, dvigalo, pločnik,....) 2. Voziček za dvojčke: po zelo obsežni raziskavi po netu sem našla dva vozička mareli (ker so mi bili ostali vozki pretežki in preveliki za prtljažnik), ki sta primerni za novorojenčke in sicer od Cosatta (kupiš lahko le preko e-baya) in maclaren twin techno. Zadnjega dobiš v baby centru, včasih se ga je dalo tudi v bušiju pa so trgovino zaprli. Ker sem voziček hotela prej videti, je cosatto odpadel, maclarna pa niso imeli na zalogi (so rekli da pride v začetku aprila). Gledala pa sem še ostale vozke, ki pa niso primerni od rojstva naprej, ker se ležišče ne poleže dovolj: PP aria twin, maclaren twin triumph, chicco, inglesina, Esprit sun duo (zelo slaba kvaliteta). 3. Voziček za otroka z malo razliko v letih (mali zadaj spi, veliki zadaj sedi): jih nisem niti gledala, ker ko bo mali toliko večji, zadaj ne bo nič videl; večinoma prvega sedežka ne moreš kaj dosti poležat; 4. Tandem vozički: niso mi bili všeč, tisti ki pa so mi bili, so bili pa pretežki in preveliki za avto. 5. Bugypod: ni mi bil všeč, ker ni imel strehce in mislim, da se tudi ne da v ležeči položaj, ter zdel se mi je predrag. 5. Bugyboard: Sem kupila. Bilo me je strah, da se ne bo hotel vozit na njem, ampak je navdušen.Tako, da ta je v uporabi ko grem sama ven z njima in tudi dostikrat ko gremo vsi 4. 6. Za ta velikega pa imam tudi (še od prej marelo), tako da kadar gremo na daljši sprehod vsi 4, vzamemo dva vozka. 7. Skor bi pozabila, da imam tudi sling, kamor dam malega, ta velikega pa v vozek in letimo. Zdaj na zimo sem ga sicer manj uporabljala, zaradi vseh teh cunj, mislim pa da bo sedaj več v uporabi. Če ima pa katera še kakšno vprašanje pa kar vprašajte
|