sneguljčica -> RE: tolk sem jezna (19.8.2009 11:15:39)
|
Res ni konec sveta, ampak je pa res glupo do amena. Seveda je razlika, ali da ime prijateljica ali svakinja. Sestrični bosta skupaj do konca življenja, od prijateljev otroci pa ni nujno, da bodo prijateljevali tudi z našimi otroki. Pa se ne gre toliko za koga se gre, ampak je bedno, ker je med njima tako majhna razlika. Pa stari starši bojo pravili okrog - moja vnukinja evelin od sina in moja vnukinja evelin od hčere. Kdo je komu prevzel ime.... glede na to, da je prva rodila, ko je bila druga 2 meseca noseča, skoraj verjamem, da je svakinja prevzela, lahko je sicer svakinja že nekaj let razlagala, da bo njenemu otroku tako ime, ampak je potem to njen problem. Meni bi blo tudi hudo, če bi mi nekdo tako prevzel ime, ampak ni hudič, da nebi v 7 mesecih našla kaj novega, lepšega, posebnejšega in primernega za svojega otroka. Pa tudi skoraj ne verjamem, da ti je od vseh tisočih imen in raznih novodobnih izpeljank lahko všeč samo eno in edino ime in boš otroka tako imenoval, pa tudi če bo v hiši že en in na ulici pet otrok z istim imenom. Ne vem no, čudno mi je, da sta pri hiši dve dojenčici z istim imenom, pa recte kar hočete[sm=smiley2.gif]
|
|
|
|