slaba el. ponev (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

mala zirafa -> slaba el. ponev (17.8.2009 15:06:31)

V interšparu smo jo prejšnji teden kupili za na kampiranje.Bla je samo 12 evrov, ampak je letela tudi v smeti.Non stop se je ugašala, bučke so se pekle pol ure, groza.Res ne vem katera ponev je potem ok.Večina jih hvali.Pekla je samo ob robu, kjer je verjetno potekal grelec.Na sredi pa ni cvrčalo nič.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]No katere pa so v redu?

miapia -> RE: slaba el. ponev (17.8.2009 15:20:51)

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

V interšparu smo jo prejšnji teden kupili za na kampiranje.Bla je samo 12 evrov, ampak je letela tudi v smeti.Non stop se je ugašala, bučke so se pekle pol ure, groza.Res ne vem katera ponev je potem ok.Večina jih hvali.Pekla je samo ob robu, kjer je verjetno potekal grelec.Na sredi pa ni cvrčalo nič.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] No katere pa so v redu?

Če misliš na pizapan in podobne, se nam odločno obnesejo. Midva imava ene tri, pa starši, babica, pa vsem dela.

barika -> RE: slaba el. ponev (17.8.2009 15:23:43)

lahko, da je imela slab kontakt. Moji imajo dve, pa so z obema zadovoljni, kolegi so pa z eno obupovali, ker ni pekla in je bil kriv nek kontakt...

Splišni -> RE: slaba el. ponev (18.8.2009 6:58:52)

Naša se tudi ugaša, ampak to takrat, ko pač doseže določeno temperaturo. Ko temperatura pade, se spet vklopi. OPo moje so vse na tak princip narejene. Pa tudi to, da na sredini manj peče, je po mojem tudi pri nas. Ne vem, ker sem pač mešala. Če men vprašaš, ste vrgli v smeti normalno delujočo ponev. Take so.

ajataja -> RE: slaba el. ponev (18.8.2009 14:11:35)

Mi smo tud zadovoljni z njo in ne razumem zakaj je niste reklamirali,če ni delala tako kot bi mogla pa čeprav je bila samo 12 e garancijo ima vsaj 1 leto.

mala zirafa -> RE: slaba el. ponev (19.8.2009 15:34:59)

Možu ki veliko kuha, se je pokazala tema pred oči in jo je zabrisal preč in sploh ne obžaluje.Je pa drugače zelo praktična,da bi le dobro grela!Koliko denarja pa moraš dat za ponev ki res dobro dela?Ne more se ti neprestano ugašat, pa saj porabiš 1 uro za perutničke spečt!

Stran: [1]