dskubin -> RE: Nakup treh avtosedezev (23.8.2009 9:10:11)
|
Smo se srečali z istim problemom [sm=smiley36.gif], na koncu smo izbrali Evolvo 1,2,3, ker mi je blo vseeno najboljše razmerje kvaliteta cena. Moreš pa vedet da je pri testih tako, da 9-36 težko dobi dobro oceno, ker je testiran za 9 (skor dojenčka). Kiddy je odpadel ne zaradi cene, ampak ker je Draž notri znorel, tko da smo mogli nujno iskat nekaj drugega. Je pa tako, da jaz otroka pri 9 kg sigurno ne bi dala v ta sedež (tudi zato, ker nima naklona - no ga ima, ampak ta je zanemarljiv v primerjavi s kingom ipd.), takega, ki mu pa le malo manjka do naslednje kategorije pa ja. No, verjetno je tudi odvisno kolk se voziš, mi naredimo 400 km vsak vikend in to velikokrat tako, da otroka v avtu spita. In je res, da je Draž pri 2 letih lahko lepo spal notri, lahko bi rekla da mu je glavica stala celo lepše, kot v kingu (s tem, da imamo mi še starega in nimamo notri une dodatne opore za glavo). Smo pa imeli un naklon dvignjen kar celo leto. No, tamala je pol dobila njegovega kinga, on se pa še zdej prevaža v tem, zdej je sicer že na 3 točkovnem, ker so mu notranji pasovi ratali prekratki, bo pa skor 4. Kašnih večjih pripomb glede stolčka niti nimam.
|
|
|
|