j.b. -> RE: Majčice 2010 (7.1.2010 13:53:51)
|
Živjo bejbe, zdej se pa že dolgo nism oglasila! Zdej med prazniki sem bla samo 2x na računalniku, sem vas uhitela malo prebrat, drugače pa sem v službi od ponedeljka pa prav do danes brala vse za nazaj ko pa tako čvekate J Ste pridne ooojjjjaaaaa. U torek sem imela morfologijo, G je opravil prav na hitro, je povedal da je vse ok, teški smo malo čez 400 g, jaz sem pa na dobrih +4 kg. Se tut jaz tako kot San tolažim, da so tolk cujnje nanesle, hehe. Glede zandjič ko sem imela ful krčev, pa je pokomentiral, da je maternica nedotaknjena, in da je možno da me je v črevesju mučilo … No, kulkr koli že, važno da je vse ok. Naslednji pregled je 16.feb. Drugače sem na 21t in pol. Najbolj važno pa mi je, da je reku de mi ni treba tolko ful mirovat, kot mi je rekel tisti dohtar u Postojni da moram. In sem takoj popovdne aktivirala našo psičko, in sva takoj (kr v snegu) šli na en doooolg sprehod. Pa smo spet malo predihani. Tašče … Hja, tukaj bom komentirala tako, da po eni strani ste lahko zadovoljne da tašče imate, da bodo marsikdaj prišle prav vsaj pri varovanju. Jaz nimam ne tašče ne tasta, moja starša sta v službi, babic in dedkov tudi nimava več. Edina dobra stvar je ta, da sva sama v hiši. Tako je moj (ko so se odselili njegov brat z družino v svojo hišo, staršev pa žal ni več med nami) ostal sam v veliki stari hiši. Zdaj sem pri njemu, sva že veliko prenovila (kuhinja, dnevna, kopalnica, hodnik in spalnica so zdaj novi), ostali prostori pa še čakajo temeljite prenove, prav tako streha in fasada. Mi je ful všeč kako živiva, imava veliko hišo na 950 m nadmorske, najbližji sosed je 500 m od naju, in lahko pokava »frise« okol hiše pa naju noben čudno ne gledaJ Mlekec … Hjuuuuj teče … mam fleke po majčki … (spim brez modrca, in verjetno ponoči mečkam te joške, pol pa nč čudnga de je vse mokro), beli tok je v mejah normale. Brcamo tut pr nas že ful, mi meče trebuh v vse strani, je prav hecno opazovat J Glih zdej me žoka J Kajča, čestitke – vidiš da za vsakim dežjem posije sonce J Punce, a ni lepo ko je sneg zuni … Kot v pravljici … Čudovita zimska idila … Ful mi je všeč J Sem brala tudi vaše debate od drekcev J hehe, kakšne mate J Me prav zanima kešne bomo pol gor pisale ko bomo mogle previjat (to bo zanimivo za nas - ki bo to naš prvi otročiček J) No, se še kej tipkamo, pridne bodite, pa-pa
|
|
|
|