san -> RE: Majčice 2010 (6.1.2010 12:08:11)
|
zdej morm pa še tejo pokomentirat... ma a veš, da moja men pusti sam ob sobotah prat in to samo 3 stroje in to je to... ker imamo en stroj, sej kopalnico mamo svojo, ampak stroj pa skupen, ker ni dovolila da imam svojega. in ona tudi pere kadar se ji sprdne in suši v sušilcu, jaz pa lahko sam ob sobotah in sušim na sušilniku v najini sobi - je hudič babji gumb iztikala iz sušilca, da jaz ne bi dala slučajno sušit - pa se ji je pol zlomu, pa med tednom vtičnico iztakne od stroja, če mora kam, da jst slučajno ne bi prala - in to je najmanj. iz omar mi jemlje ven cote od dragega, če jih oparem jaz in jih ona še enkrat - no, zdej ji kar lepo njegove umazane cote nesem, pa jih že takoj sama opere, pa kuham lahko samo točno ob določeni uri, če takrat ne pol čao miki .btw, smo jo skupaj obnovili, ker nama je na začetku obljubila, da bova lahko imela pri nama svojo, potem pa obljubo požrla. raje ne pišem več, ker me bo razneslo. je toliko enih zgodb, od tega da me je prepričala, da prodam avto in bomo kupili skupaj enga boljšega (ko sem rodila prvo hči), potem pa ga nisme smela vozit in sva sama kupila potem še nega na kredit... denarja smo pa vložil toliko, da bi imela pol stanovanja najmanj že odplačanega... ah, kje sm mela pamet..... no, sej me je vsaj zdej srečala, še mal pa gremo....
|
|
|
|