MiniMiska -> RE: Majčice 2010 (17.12.2009 12:32:48)
|
Ojla, [sm=nosecka.gif]. Sem med počivanjem si vzela par minut za forum, da vas vsaj pozdravim [sm=smiley1.gif] bubolin: [sm=bravo.gif] za lepe, popravljene zobke in zate, ker si zdržala brez injekcije! melia: tudi jaz bi sprehod, a bom nadoknadila čez vikend, ko bom upam brez vrtoglavice. Za kosilo pa naredi testenine s kako posebno omako, rižoto z zelenjavo, palačinke v pečici s skuto (to ni tako zelo hitro), pečene piščančje kračke in solato, grško solato in puranjo pleskavico, puranji zrezek z grahom, zelenjavna juha s kuskusom, ... nekaj idej imaš, ne vem pa, kaj ti paše, meni bo moj skuhal makarončke z omako iz bučk [sm=smiley1.gif] pa skledo solate zraven, simple, nasitno in dobro [sm=smiley1.gif]. Drugače bi tudi s sadjem in sendvičem preživela [sm=smiley36.gif] nanny.girll, tudi mene zanima previjalna komoda. Ker bi tudi midva raje večjo, sploh če ima predale in veliko prostora. Enkrat sva v babycentru videla eno luštno, tudi večjo s fino velikimi 4 predali, po novem letu bova šla v šoping in bova vesela namigov. morfologija: pri nas je tako, da ti da datum G (meni ga je na prejšnji posvetovalnici=, potem pa se sama naročiš na UZ... kako je drugje, pa ne vem.
|
|
|
|