san -> RE: Majčice 2010 (15.12.2009 0:30:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Tian san - sj na konc koncev je vseeno, kdo ime izbere, važno, da je vsem všeč ane? Me pa malo zanima, kolk otrok si planirala met pred 15 leti, da si imela že kar cel seznam imen san - s katero sem te zdaj zamenjala, da mislim, da je to tvoja ŽE četrta nosečnost? Ampak zelo lepo izgleda takle okrogel trebušček na taki drobni postavici imena, itak da je vseeno, sam da ga ima. da nam je pa vsem všeč, je pa tudi že malo težje izvedljivo[sm=smiley36.gif]. to govorim sedaj o najstniških željah, da ne bo pomote[sm=smiley36.gif] (ki jih imamo ponavadi deklice, ko se s prijateljicami pogovarjamo in delamo plane za prihodnost. a ve to niste počele?). vedno sem pa želela imet najmanj 3 in največ 5 otrok (moj dragi pa je rekel, ko sva se začela pogovarjati o otrocih, da jih bova imela 11[sm=jezicek.gif] - za nogometno ekipo) in vedno sem želela dvojčke[sm=smiley36.gif], zdej si seveda tega ne želim, ker je že z enim naenkrat še pa još dela. so bili vsi trije kar zahtevni dojenčki, tko da si sploh ne predstavljam dveh hkrati[sm=smiley36.gif] in še spomnim seimen iz vrha seznama, da sem za punčko govorila, da bo sigurno fiona, druga pa ester (zdej niti podrazno, ne bi dala tekih imen[sm=smiley36.gif]), za fanta pa rok, miha in tristan(kar mi zdej tudi ne potegne). in ne nisi me zamenjala, sem kar taprava, je že velik ne, ta moj buši[sm=smiley1.gif]? mi je mama rekla danes, da sem pi prvi šla s takim rodit[sm=jezicek.gif]. sej je res[sm=smiley36.gif]. drugače pa, sej nisem tako drobna (174 cm in 57-58 kg pred nosečnostjo, se mi zdi sem kar normalna), zdej pa sploh ne bom več, ker me precej napihuje iz dneva v dan v vse dele, tudi obraz, se ponavadi veliko zredim okol 22 kg[sm=smiley36.gif]. lišaji.. a jih ima še katera? jst dobim take rdeč po obrazu, verjetno suha koža, pa mi nobene krema ne pomaga, kakšna ideja? zivepo, ja super, da tkole toleriraš.. jaz priznam, da bi me verjetno malo glodalo, sploh zdej med nosečnostjo in po porodu mi hormoni ponavad kar nagajajo glede tega. sicer nič ne težim ali rečem, ampak tko v meni noter me pa vsake toliko prav črviči ljubosumje, s tem da mi moj nikoli ne da nobenega povoda za to. še dobro da ne, ker ne vem kako bi šele blo s tem takrat.
|
|
|
|