sabri -> RE: Majčice 2010 (13.12.2009 8:55:02)
|
Dobro jutro, sem šla bolj trebuščke pofirbcat, kaj imamo različno velike oz majhne?! So pa itak vsi najlepši. Danes smo same s tamalo in bomo malo bluzile, čeprav bi morala pospravit počasi, pa me kar vse čaka, prah je vstrajen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ima katera idejo, kaj pomaga proti krčem na nogi?. Me ponoči krč tak zagrabi, da me potem cel dan noga boli. Me je tudi v prvi nosečnosti. majice.net: moram povedat, da sem zadnjič naročla tri za eno priložnost in sem bila na začetku razočarana, ker je bila S velika natančno tok kot L, sem potem poslala nazaj in dobila približno normalno velikost S. Čeprav na majici je ibla pa oznaka S. Drugače so pa ok majice. poroka: midva sva se hotela pred tamalo ampak na otoku, sva imela datum, polovico potovanja plačanega, potem se je pa zakompliciralo, ker sem bila noseča in nisva mogla urediti dokumentov do konca, sem bila premalo časa ločena. Zdaj se pa spet meniva, ampak tako kot sva si predstavljala takrat, sama dva, priči, pa potem na kosilo peljala starše in šele potem povedala. Pa nisva zihr,če ne bodo starši to grdo sprejeli, če jih tako presenetiva, da ne bi bili na poroki?! Ne vem. Grem papat, lepo se mejte.
|
|
|
|