fiška33 -> RE: Majčice 2010 (8.12.2009 10:25:13)
|
Dobro jutro čveke [sm=smiley1.gif] MiniMiska, the best![sm=bravo.gif] Sem full vesela! Frčefela, sej ne vem, al ti naj bom fauš vozička, al ne [sm=smiley1.gif]. Mislim, da boš veliko prikrajšana - beri --> ne boš dobila doktorata iz vozičkov, tak ko ga bom jaz [sm=smiley36.gif]. Trenutno se celo odločam, kateri bo moj drugi, rezervni voziček, ki bo lahek in ves čas v avtu [sm=jezicek.gif]. Za ta glavnega že imam dva favorita. Zaenkrat se še odločam med Quinny Freestyle al pa Babe Comfort High Trek. Oba imata svoje prednosti in slabosti pri lastnostih, ki jih želim od vozička. Moram povedat, da sem nad svojim telesom res zelo razočarana. 3 tedne sem se lepo pazila, jedla po malem, telovadila ... Kile so pa stale. In potem je bil tukaj ta, tazadnji teden, ko je bil moj dragi na bolniški in ni iz šole nosil kosila in sem kuhala jaz. Pač rada skuham malo preveč, da potem še kaj ostane za večerjo. No in potem je bil še vikend, z res velikimi obroki in konkretnimi sladicami, potem še miklavž, ki je prinesel en kup sladkari.... in jaz imam 2 kg več [sm=smiley19.gif]. Že ližem 70kg, moja stegna so obupna, najraje bi se zjokala [sm=smiley19.gif]. Pa kaj prej res nisem pojedla niti malo sladkarij ali kako pri hudiču sem se lahko pri vsej tej dobri hrani nazaj držala [sm=smiley19.gif] Nič, grem na kavo z aprilčico, da me malo potolaži [sm=smiley19.gif]. LP
|
|
|
|