san -> RE: Majčice 2010 (26.11.2009 14:02:54)
|
se pogovarjate o imenih... jaz za punčko imam zbranega, sem ga sanjala in bo ivana vesna, pa še všeč mi je zelo. samo na ns je rekel, da bo fant, za fantka pa nimam pojma. tadrug sine pravi, da bo miha in konec[sm=smiley36.gif]. zanimivo je, da je že hči želela mihca, pa si je potem premislila proti koncu... dobrodošle vse nove[sm=smiley1.gif] in čestitke vsem za dobre preglede[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] spolnost, isto kot je bilo prej funkcionira, v bistvu sploh ne razmišljam o tem, da sem noseča in je vse kul v vseh položajih. teja, nekako tako je tudi pri meni, mi ful paše[sm=smiley36.gif] frcafela, ja baje da je to čist normalno, in odebelitev ustnic in dlačice, sem brala nekje, pa ne vem a pri pušenjaku al v kakšni reviji... farina, a piješ dovolj? velik vode še poleg vsega naštetega, pa kefir... jaz sem bila pa danes že zjutraj na dveurnem sprehodu in mi je tko pasal, tako svež zrak se mi zdi... no, zdele pa letim delat nazaj kratka, kako je s srčkom? držim močno pesti[sm=pikapoka1.gif][sm=smiley20.gif][sm=rozica.gif] pa tudi za minimiško in kitty[sm=rozica.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=smiley10.gif], za dobre izvide trebuh, moj je že veeeeliiik, zdej se pa že opazi[sm=smiley36.gif]. še ni bil nikoli tako hitro opazen[sm=smiley36.gif]...
|
|
|
|