|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2010
17.9.2009 20:41:24   
mala
alma82- zelo luštna slikica, user posted image super da je vse o.k. V katerem tednu pa si zdej?

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 251
17.9.2009 20:44:51   
alma82
Sem ali v 7T2D ali pa 6T1D.
če se ne motim to pomeni, da sem v 7 tednu glede na zadnjo user posted image ampak po velikosti GV pa v 6 tednu.

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 252
   [Brisano sporočilo]
17.9.2009 21:41:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alma82)
  Neposredna povezava do sporočila: 253
17.9.2009 22:29:44   
Ladybug_2007
Pozdravljene!
Test doma je bil tudi pri nas pozitiven, datuma pregleda še nimam, pdp je 12.5. To bo drugi otrok, prva ima 18 mesecev.

Srečno vsem!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 254
18.9.2009 7:25:45   
Guerina
MAJA- jaz sem jih delala tud kar nekajkrat... ker se mi je zdelo, da sem kar cutla, kako se je spojilo semencece in jajcece in pol nisem mogla cakat ( pr men mora itaq bit vse zdej in takoj) tako da sem ga delala vsak drugi dan:)) he he he in koncno pokazalo crtico sem si rekla: No vidis, da si imela prav:)) he he he

Zivepo Me je tud v prvi nosecnost blo tezko nehat z red bulli:) ko sem sla v stacuni mimo sem ga kar vohala in cutila kako mi polzi po grlu:) in pol sem ga vsake tolko casa malo srknila:)

(odgovor članu Ladybug_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 255
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 7:40:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Guerina)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
18.9.2009 8:33:14   
fiška33
Dobro jutro

Zivepo, kako luštno punčko imaš user posted image
Alma 82, tudi tvoja bo luštna - v modrih copatkih user posted image
Kak me veseli, da nas je že toliko majčic - že čez 30. Po občutku prevladujete tiste, ki že imate kakšnega otroka, tako da super, vas bomo ta nove rabile za nasvete, tolažbe, .... user posted image . Ker sedaj stanujem v drugem kraju in tukaj nimam veliko prijateljic, nosečih pa še manj, mi bo forum full v podporo user posted image
Midva pa sva otročička nameravala narest šele po novem letu. Moj je rekel, da bi blo fajn, če bi bil škorpjon, tak ko je onuser posted image . Tabletke sem nehala jest maja. Prva dva meseca sva še malo pazla, da ne bi kaj ratalo, potem sva se pa že pogovarjala, kot da smo trije, kaj bomo vse počeli, ... nama je postalo pa vseeno, če že kar rata. Po KT si še sploh nisem uspela zapisovat datumov M :) Nisem še našla dobrega free programčka :) Moj je vnašal datume v svoj telefon, tak da datum predzadnje menstruacije imamo, zadnjega pa ne :) Prvi znak, da se je nekaj spremenilo, je blo špikanje v jajčnikih. Mislila sem, da sem staknila kako vnetje ali pa da prihaja M. Test sem naredila po 14 dnevih špikanja in po cca 5 dnevih zamude. Na srečo pa se je zdaj špikanje umirilo. Razen velikega trebuha zvečer in občutljivih jošk, rahle slabosti, če mi pade sladkor - prvč mi pade že ob cca 5 zjutraj :), sploh ne vem, da sem noseča. Najbolj bom verjetno pogrešala spanje na trebuhu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 257
18.9.2009 8:42:06   
markicaa
jutro punce

naj še jaz povem, test sem delala 5 dni pred pričakovano M in sta bili user posted image že kar lepo vidni

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 258
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 8:56:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu markicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 259
18.9.2009 9:05:16   
fiška33
Zivepo, še vedno prebiram tvoj blog. Fino si to naredila :)

LP

Neposredna povezava do sporočila: 260
18.9.2009 9:29:34   
patella
Pozdravljene, punce!

No, jz sem se preselila kar k vam, ker sem včer zagledala +user posted image user posted image user posted image . No, dones sem že klicala ginekologinjo, pa me je naročila šele 13.10. Zadnjo M sem imela pa 13.7. Joj, kako gužvo majo. Pol sem se naročila pa še na nuhalno svetlino. No, pol sm pa vprašala, če lahk magar k njim pridem na prvi pregled, vsaj za potrditev nosečnosti. No, in zdej grem samoplačniško še na prvi pregled, da vsaj potrdi nosečnost v maternici. Men se to zdi pametno, ne vem no. SAm je pa 60 eur za plačat. Ampak, ni tak denar, ko gre za zdravjeuser posted image . Aja, še to : PDP mam tam okol 7.5.2010.
Čestitke vsem ostalim k ste tut zagledale +.
In kako se kej počutte? Jz sem bp. Nimam slabosti, apetit ogromen, ok mogoče se mi mal vrti, ampak ni sile.
čao

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 261
18.9.2009 9:34:58   
taškica
Ojla majčiče,

če katera izmed vas v naslednjem mesecu izve, da nosi dvojčke, vam ponujam skoraj nič rabljeni majici PRIDEVA MAJA (ena rdeča, ena modra, velikost M). Naj mi piše na ZS, pa ji pošljem.   Meni sta prinesli srečo, sem se pa kar hitro zredila, tako da ju v nosečnosti nisem kaj prida nosila....

Markicaaa - ne bi te rada prestrašila, ampak pozitiven test  toliko dni vnaprej je posledica visoke koncentracije nosečniških hormonov............tudi pri meni je bilo isto.....čez en mesec pa sem ugotovila da sta dva!!!!user posted image

Vse lepo pozdravljene!!!!

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu fiška33)
Neposredna povezava do sporočila: 262
18.9.2009 10:01:54   
markicaa
taškica- pa si me mal prestrašlauser posted image .. sej lepo dvojčka,, sam js bi rajš sam enga da se mu loh 100% posvetm... ampak če bo pa tko pa naj bo

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 263
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 10:19:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu markicaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 264
18.9.2009 10:26:58   
patella
Jz sm se tut k dr. Strahovi naročila na NS - mislim, da je 60 eur. Datum mam pa 22.10.09. 

Neposredna povezava do sporočila: 265
18.9.2009 10:34:58   
Anonimen
sedaj pa nas je kar nekaj majčic in upam da nas bo še več . Tudi jaz nimam še nič nosečniških znakov sedaj sem v 6 tednu pa imam samo trebuh napihnjen  no bil je napilhnen že 3 tedne tako da mož je že pred testom rekel da ne bo user posted image  pa res je ni bilo.Aja kaj je že ketera probala dat verižico na trebuh jaz sem jo pa mi dvakrat pokaže tako da komaj čakamo pregled no pa zredila sem se v 3 tednih za 4 kile pa ne jem ne vem koliko.To bo sedaj vse pa lepouser posted image  še naprej pa uživajte pri nas je sonček tako da je zelo lepo

Neposredna povezava do sporočila: 266
18.9.2009 11:05:55   
alma82
Fiška midva sva pa nameravala delati dojenčka šele aprila, ko bi moj dragi končal prakso (oba sva še študenta user posted image ) ... potem pa sva za foro rekla, da dejva pa probat ... ker sem jaz trdila, da se nikoli ne zanosi takoj in da bo to trajalo najmanj 6 mesecev predno jaz zanosim. In uspelo je user posted image takoj!

Punce a se je treba toliko prej naročiti na NS?
Kaj pa če boste prehitre in bo otrok še premajhen?
V katerih tednih pa boste v času ko ste naročene na NS?

Ja pri Strahovi je pa drugač 60 €, s cd-jem pa če se ne motim 75 €. Sem takoj drugi dan po + šla gledat user posted image

Zdej nas je pa res vedno več in več user posted image user posted image smo ble pridne pa delavne čez poletje  user posted image

Pa kar nekaj nas ima 15.10 pregled. To bo kar deževalo slikic tisti dan user posted image

Anonimna o kakšni verižici govoriš? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 11:17:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu alma82)
  Neposredna povezava do sporočila: 268
18.9.2009 11:22:27   
isabeaux
Živjo punce...joj ste ble pridne...sem rabla neki časa da sem vas vse prebrala....user posted image

Čestitke vsem novim Majčicam.....ne morem verjet, da bomo maja res dobil bebico...mojadva sta enden septembra en pa avgusta...tko da hmm....vedno na jesen...zdaj pa pomladi..juhu...user posted image

NS se dela med 11 in 14 tednom, tko da če veste kdaj je pikica nastala...torej o....potem prištejte k o 9 tednov...pa boste dobile 11 . teden user posted image  no in sicer ne vem kako je drugje...ampak na štajerskem koncu naročajo na NS šele dva tedna preden prideš...tko da jaz se še nikakor ne morem naročit...itak pa mi je ljubše, da najprej vidim da je vse tam ko mora bit...in vse ok...da lahko potem se že veselim...nimam pa še termina za prvi pregled, ker naša g. vzame najprej podatke...potem pa pokliče kak teden prej...da prideš...tko da datum na seznamčku žal ni moj....

Kako se drugače počutite...jaz enako kot pri vsaki user posted image  ki se je obdržala...kot pri prejšnjih dveh...torej kot da ni nič user posted image  Edino kar me spomni d pa se nekaj dogaja je nenehno lulanje...heheuser posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 269
18.9.2009 11:36:10   
Anonimen
ja alma 82 verižica in prstan saj je bilo kar nrkaj govora meni na zapestju napove pravilno no pa tudi na trebuhu mi je do sedaj napovedala pravilno pri9 tej nosečnosti sem delala en teden preduser posted image  in mi sedaj pokaže še vedno isto dva  to pa tako da daš verižico na trebuh in potem dvigneš in ti pokaže kaj boš imela pol daš še enkrat na trebuh in ali se ustavi ali še enktat pokaže no meni pokaže dvakrat tako da bomo videli moji prijateljici pokaže samo eno punčko tako kot na zapestju no pa bomo videli kokliko je to res.user posted image

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 270
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 11:57:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 271
18.9.2009 13:04:34   
Anonimen
Jaz sem pa ves čas zaspana, pa tko bolj švoh, pa še prehlčajena sem za povrh. Slabo mi je občasno, ni mi pa še tolk da b morala bruhat. V prvi nosečnosti sem 2m kar fajn bruhala in tudi shujšala na ta račun za ene tri kg.
Se pa že veselim prvega pregleda, ko bom vidla slikico najine druge pikice. Se pa nimam toliko časa ukvarjat s nosečnostjo, ker imam doma enega živahnega malčka. Edino kremeo za strije sem si šla včeraj nabait, ker prvič so se mi čez noč pojavile po prsih in sem bila prav žalostna zaradi tega. Upam da mi jih tokrat rata preprečit.

Neposredna povezava do sporočila: 272
18.9.2009 13:06:03   
Anonimen
Aja sem se pozabila podpisat Anonimna B

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 273
18.9.2009 13:34:00   
Teja K
Oj Friška!

Praviš šele 13. 10, da si naročena, jaz sem šeleeeeeeeeeeeeeeeee 6. 11. user posted image
čist sem žalostna in v strahu, da ni kaj narobe, k sem mela že eno IZ, in če bi še zdaj jajčnik počil pol nič več user posted image , ampak ker sem optimist, vem,da je vse ok user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 274
18.9.2009 14:12:07   
mala
Pozdravljene vse nove user posted image Majčiceuser posted image .
Jest se bom naročila na NS čez kakšna 2 tedna, kar k dr. Reš v Postojno, ker je Strahova predaleč zame. Sem jo imela pa na NS pri drugi punčki in mi je že napovedala punčko in imela je pravuser posted image , res dobra ginekologinjauser posted image .
Dr. Reš sem imela pa pri tretjem user posted image  in mi je dejansko sprintala slikico, kjer se je lepo videl naš fantek-lulček, je rekla da je pravi pozeruser posted image .
Upam, da se bo zdej tudi videlo, če ne, bomo pa sigurno izvedeli Maja kaj bouser posted image .

Anonimna B - katero kremo za strije pa uporabljaš-kakšno posebno za prsi ali so vse dobre?

Teja K - neki pozn si naročenauser posted image To je res še daleč, meni se zdi že en mesec fuull dolg. No upam, da ti hitro mineuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

oktober
dapeal

Katero ime bi izbrali za fantka?

Max (33%)

Alex (26%)

Tinijan (8%)

Leo (20%)

Kris (14%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!