Epiduralna v Ljubljani (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Porodnišnica

Sporočilo

xerox -> Epiduralna v Ljubljani (17.8.2009 11:30:13)

Novembra mam rok, rodila bom v LJ porodnišnici, razmišlam o epiduralni anesteziji, ker sem prvič skor umrla od bolečine[sm=smiley5.gif].
Zdaj me pa zanima, kako in kaj v Ljubljani. Kam moram poklicat, da se naročim na ta razgovor, kok časa pred rokom? Ali je še vedno v Lj, da je možnost dobiti EA samo dopoldne? Kakšna je cena? In kako to poteka, ko prideš v porodnišnico s popadki?

Hvala za odgovore

jajula -> RE: Epiduralna v Ljubljani (17.8.2009 15:46:33)

kukr jst vem se jo da dobit sam med tednom, dopoldne če je anestezist frej in v službi. smo v materinski šoli moral na predavanje in so nam dal izjavo za podpisat, da se zavedamo postopka ipd...ni se pa dal v naprej naročit, ker itak ne veš kdaj boš rodil. tko da poklič v materinsko šolo, bojo babice največ vedle povedat.

španka -> RE: Epiduralna v Ljubljani (18.8.2009 15:02:48)

Jaz sem rodila ob 5 zjutraj, začel se je ob 1 (tudi zjutraj) in takrat je bila epiduralna na volju, ampak to je bil zelo nenavadno. Na žalost, takrat nisem vedela! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Ko boš rodila, samo vprašaj. Jaz nič nisem podpisala in so mi rekli, da bi jo dobila, če bi vprašala!Ampak nihče mi je povedal in vse je šlo brez.

Stran: [1]