lino -> RE: kdaj so vas sončki poklicali , mama? (17.8.2009 13:13:56)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maktub malo me je začelo vse skupaj skrbet, ker zadnja 2 tedna se je začel tako čudno obnasat...res me skrbi njegovo vedenje... na dan ima kr nekaj prav napadov jeze pri katerih se prav sam poskoduje.... namesnko se buta z glavo ob kavc in stajico včeri pa se je začel se ob zid ? pozdravljena, tudi moj sin (sedaj bo že počasi 11 let-septembra) je imel take napade trme, da se je na tla vrgel in se z glavico zabijal, ali pa v steno...je grozno zgledalo in minilo samo od sebe (malo bolj smo ga morali mirkat, da si res ni kaj naredil)...Moram pa rečt, da je skoz bolj trmast otrok in smo mu ko je bil večji lupili boksarsko vrečo, da je šel na njo sproščat svojo trmo...sicer pa trma ni vedno slaba lastnost, če se jo le kasneje uspe nadzorovat, jo lahko v sebi v prid izkoristi....(npr. moj je državni prvak v judu, je tok trmast, da vstraja dokler nasprotnika ne vrže ali pa ga utrudi ...pa tudi stvari, ki ga zanimajo rad raziskuje in gre čez vse ovire in prepreke in mu marsikaj uspe, ko bi kateri drug že zdavnaj obupal[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ...
|
|
|
|