Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj ste res začeli spat celo noč? 21.8.2009 20:43:18
|
|
|
|
Taula
|
Pri caa 3 mesecih je spala od 20h do 4h, so se mi odprle sanje:) Od ene 6 meseca pa celo noč. Pri skoraj 16 m še kar pridno spi. Upam da tako ostane
|
|
RE: kdaj ste res začeli spat celo noč? 21.8.2009 20:52:06
|
|
|
|
sasi13
|
mi smo stari 14 mesecev in še sedaj ne spita.
|
|
RE: kdaj ste res začeli spat celo noč? 22.8.2009 10:32:54
|
|
|
|
n€na
|
moja je začela spati celo noč pri 3m, je pa imela vmesna obdobja ko se je zbujala
|
|
|
|
RE: kdaj ste res začeli spat celo noč? 22.8.2009 11:35:28
|
|
|
|
CatJa
|
Starejši je spal od dveh mesecev in pol naprej, ta mali je spal od 3. do 4. meseca, od takrat naprej pa se spet prebuja praktično vsako noč. Oba sem dojila sedem mesecev, tako da pri nas dojenje nima nobene veze z nočnim spanjem.
|
|
RE: kdaj ste res začeli spat celo noč? 22.8.2009 19:50:21
|
|
|
|
gajči
|
Sin je star skoraj 19 mesecev, pa se še vedno zbuja večkrat na noč. Se še dojiva ponoči, zadnje noči poskušamo to ukiniti, pa ne ravno uspešno. Prej se je podojil in spal naprej, zdaj se pa zbudi in je pač buden. Ali pa kriči, ker ne dobi dojke. Zadnja noč je bila grozna, tako da se bova verjetno danes spet dojila ponoči. Prespal je do sedaj celo noč max. 5 x.
|
|
|
|
RE: kdaj ste res začeli spat celo noč? 22.8.2009 20:26:26
|
|
|
|
miapia
|
Čemu pripisujete ta nočna zbujanja? Predvsem starejših dojenčkov, pri katerih naj lakota ne bi bila več razlog?
|
|
RE: kdaj ste res začeli spat celo noč? 22.8.2009 22:40:11
|
|
|
|
viv_
|
Ta prva pri 4. mesecih, ta druga pa pri 8. mesecih.
|
|
RE: kdaj ste res začeli spat celo noč? 22.8.2009 22:47:56
|
|
|
|
Shorty_
|
nekje pri 2,5 letih, samo se še vedno zgodi recimo da pride ponoči k nama spat, al pa da se zbudi za lulat, nekje 3x na teden se še vedno zbudi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 22.8.2009 22:52:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kdaj ste res začeli spat celo noč? 22.8.2009 22:56:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri enem letu. Prej se je dojila ponoci, potem je pa spala dobro, sploh ne vem, ce je se kdaj zbujala. Razen danes ponoci in je kot miš prilezla k meni ...in potem spala do desetih. Tako da se komot zbuja, ce me danes vprasas .
|
|
|
|
RE: kdaj ste res začeli spat celo noč? 23.8.2009 12:19:21
|
|
|
|
picola1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miapia Čemu pripisujete ta nočna zbujanja? Predvsem starejših dojenčkov, pri katerih naj lakota ne bi bila več razlog? Zobki. Premalo gibanja čez dan. Prepozen in predolg popoldanski spanec. Preveč dogajanja čez dan ali preveč utrujena. Slabe sanje. Prevroče, prehladno. Otrok pride v novo obdobje, ki ga na začetku intenzivno predeluje tudi ponoči. Včasih so pa tut lačni najbrž, če večerjajo bolj švoh (ali pa če imajo zagon rasti). Včasih kakšni travmatični dogodki čez dan, lahko tut spremembe (vstop v vrtec npr. ali ločitev staršev ali kaj takega) To je po mojem mnenju to, kar lahko moti spanec pri malčkih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.9.2009 10:42:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?