MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: cvetka.marjetka Naš je star 2 leti in 5 mesecev, pa se še vedno zbuja ponoči, včasih kar večkrat, včasih ima samogovore, včasih bi pa gledal Nodija lai kaj podobnega... Probala sva z možem že takorekoč vse - če mu je prevorče, če mu paše da je več pokrit, manj, čista tema (rolete dol, ker nam pred oknom sveti javna razsvetljava), da se fino naje ko gre spat, da se malo manj, pa... ne deluje NIČ, da bi spal res ornk. Je pa bolje odkar sva se nehala dojiti (dojila sva se polnih 10 mesecev), pa tudi malenkost je pomagalo da smo mu ukinili dudo (malo čez 2 leti, pa bi mu jo prej, ampak jo nisem hotela, ker smo ravno dobili še enega člana in da se ne bi bilo vsega naenkrat preveč), ker drugače jo je med spanjem izgubil in se zbudil, ker jo ni imel. Če ne prej, jih bomo pri 18ih budile ob poldne za kosilo. P.S.: Že kot dojenček se je zbujal velikokrat na noč in ko sem že mislila, da me v drugo ne more nič presenetiti in da huje ne more biti... ja, imamo dečvo, ki se zbuja kr naprej, tud na pol ure, da mami ni dolgčas... uhuhuhu, jaz se nekako tolažim da bo drugi - ko/če ga bomo imel - pa le spal no, vsaj približno jao jao... ne vem no, okol mene so same take naspane mamice, da mi grejo že na živce od kolegice tamal spi celo noč že od 1. meseca, zdej ko je star 14 mesecev gre spat ob 18.00 in ga ob 6.30 budijo za v vrtec med vikendi baje spi do 9,00 meni jo to totalen misterij