Gina -> RE: Tuširanje v šoli (16.8.2009 22:51:07)
|
Kako si pa ti predstavljaš to tuširanje v šoli, ni mi čisto jasno? Ura traja 45 minut, od tega se 5 minut preoblačijo v športno opremo, 5 minut pa iz športne opreme. Preostane 35 minut, ki so tako kratke, da bog pomagaj. A ti bi še to skrajšala, da bi se 28 otrok stuširalo v dveh ali štirih tuših? Če bi vsak porabil samo 3 minute za tuširanje, pa če je recimo samo 13 deklic in 13 dečkov v razredu, pa da ima šola cela 2 tuša v vsaki garderobi, bi to pomenilo vsako uro 20 minut samo za tuširanje. Potem bi športna vzgoja trajala 15 minut. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ma menda je ja jasno, da se ne morejo tuširat tam. Morajo pa se preobleči. Problem je, ker se nekateri ne preoblečejo, ampak telovadijo kar v oblačilih, v katerih so prišli. Potem seveda ob vseh hormonih veselo smrdijo. Če bi se preoblekli vsakič v sveže cote in nazaj v čista oblačila, v katerih so prišli, pa če bi doma mogoče uporabili kakšen sprejček za podpazduho, po moje ne bi bilo toliko teh težav. Seveda pod pogojem, da se doma redno umivajo. Koliko naj se umivajo? Ne vem. Moji otroci se vsak dan tuširajo. Včasih se še več kot 1x na dan, samo meni se zdi, da že kar malo pretiravajo.
|
|
|
|