Senj (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

MIHAJLO -> Senj (16.8.2009 22:24:56)

LP!!!Zanimajo me vaše izkušnje s tem zgodovinskim mestom Senj na Hrvaškem.
Kakšne so cene,plaže,domačini in kaj se splača it pogledat.

Hvala

Gina -> RE: Senj (16.8.2009 22:43:57)

Jaz sem bila lani in predlani tam blizu, ne ravno v Senju, ampak vseeno. Mesto je majčkeno, klasično in čist fajn, trgovine na dosegu. NI fajn to, da stalno piha. Ko pihne senjska burja, te skoraj odpihne.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Takrat ni ravno hecno, ker če si v prikolici, moraš imeti vse prešponano da ti baldahina ne odnese.  Drugače je pa voda precej čista, kot po vsem kvarnerju in cene nižje kot v istri. Ne vem kaj te še zanima.

Lara28 -> RE: Senj (17.8.2009 8:45:13)

Meni je luškano majhno mestece, smo se tam ustavili na poti. Šli smo na kosilo in se potem še malo kopali na (menda) mestni plaži. Kaj pa vem, na dopust tja najbrž ne bi šla, ker si pravzaprav V mestu. Plaža je čisto v centru mesta. Sama si morje in plažo predstavljam nekoliko bolj odmakjeno od cest in avtomobilov. Mogoče je pa kje še kakšna plaža bolj na drugi strani. Je pa vsekakor lušno za sprehode. In res je - zelo piha.

ajataja -> RE: Senj (17.8.2009 13:58:26)

piha,piha ,piha in to sploh ni fajn,pa tud samo mesto ne vem no je čist neki malega in se nič kaj dost ne dogaja.Ampak moteč je pa najbolj ta veter.

dulcinea -> RE: Senj (17.8.2009 14:05:49)

Po izkušnjah v rani mladosti, piha kot v Vipavski dolini.

Kerensa* -> RE: Senj (19.2.2011 4:07:41)

Na pogled mi je bilo mestece full všeč, nisem pa tam letovala ali česa kupovala. 

Stran: [1]