pokraculja -> odahnila sem si (2.6.2005 20:11:30)
|
Ja moji izcedki se mi pojavljajo nekje pol leta. Sprva so bili samo pet dni pred menstruacijo (potem pa še menstruacija 7 dni- torej skupaj 12 dni), kakšne tri mesece sedaj pa že kar tam nekje od ovulacije- od osemnajstega dneva šteto od izcedka oz 14 dneva od prave menstruacije- pa vse do menstruacije. Bili so rjavi včasih malo rdečkasti- približno za en mali vložek na dan. Bila sem pri ginekologinji prejšnji mesec, ki je z vaginalnim ultrazvokom ugotovila, da krvavim iz maternice in ne iz materničnega ustja kot je ona sprva domnevala. Predpisala mi je dabrostan 3x dnevno od 18 do 28 dneva ciklusa. To sicer krvavitev ni ustavilo sem pa vseeno noseča! Sedaj 32 dan od zadnje menstruacije pa se mi je krvavitev ustavila, kljub temu da sem prenehala jemati dabrostan!? Ginekologinja mi je sicer na pregledu rekla, da zgleda da so moji hormoni čisto zmešani in da dvomi da bo dabrostan pomagal. Če ne bi zanosila bi šla na močnejšo hormonsko terapijo ( tudi dr. Pušenjak je dvomil v uspeh dabrostana), vendar v času jemanja le te ne smeš zanositi. Če tudi to ne bi vplivalo na ureditev ciklusa pa bi sledila laparoskopija- da se odstranijo morebitni organski vzroki za krvavljenje (npr. endometrioza)! Anitka držim pesti zate in da čimprej zagledaš:modri::roza:!!!
|
|
|
|