miapia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: miapia Ne vem no, nič čudno, da je človek zmeden. Eno priporočilo je tako, od drugega drugačno.... Hipp in Frutek zame pač nista priporočilo in jih tudi ne kupujem, oz. sem enkrat korenček+krompir od Hippa za na pot, pa ga ne bom nikoli več, ker mi je zanič. Jaz se držim, kolikor se da in kolikor se mi zdi glede na vse ostale informacije smiselno, trenutnih priporočil naše pediatrične stroke. Jaz jih kupim in ne vidim v njih nič slabega, več slabosti vidim v zelenjavi iz supermarketa. No kokr koli, res pa je, da je eno priporočilo pediatrične stroke in eno priporočilo enega trgovca. Vsaka zdrava kmečka pamet ti najbrž da vedet, komu bolj zaupati in sploh ne vem zakaj moraš biti zmedena tu . Imaš pa ja tolk kašic, da res ni treba kupit pri 4 mesecih une s smetano ali z jagodami . Jaz nisem čisto nič zmedena. Sem začela z GH pri skoraj 6 mes, skorjo je dobila po 7 mes, pa še to ene dvakrat, piškot dobi zelo redko, sem zagovornica doma kuhane in pripravljene hrane, nisem ji še dala fruhtswerge in podobnih zadev, ne sadnega jogurta, ker raje pripravim sama iz svežega sadja. Vam pa povem, da vsak P govori drugače, verjemite pa tudi, da bo naslednjo generacijo spet vse drugače in bodo priporočila mogoče taka, da bodo sedanja ful slaba. Kaj pa veš. Kupljeno kašico ji dam pa samo silom prilike, ko nas ni doma, pa še to sadno, ker so mi zelenjavnje in mesne itak ogabne. Aja, nimam pa kmečke pameti, ampak zdravo. Zmedena sem pa zato, ker hormoni še niso na svojem mestu.