Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: TEST POZITIVEN - ROK UPORABE TESTA PRETEKEL 15.8.2009 21:43:53
|
|
|
|
J.L.
|
hm, nevem ti sicer svetovati, ti pa iz srca želim, da je plusek pravi! drugače pa, če ne dobiš odgovora tukaj, povprašaj še dr. Pušenjaka, kako je z testom, po roku uporabnosti.
|
|
|
|
RE: TEST POZITIVEN - ROK UPORABE TESTA PRETEKEL 15.8.2009 21:45:30
|
|
|
|
karamela
|
anja, bodi brez skrbi, tudi če je rok uporabnosti pretekel je lahko test pravilen. Verjemi, testi in tudi zdravila so po datumu uporabnosti kar nekaj časa vredu. Jaz sem 100% da je test pozitiven. Čestitke
|
|
|
|
RE: TEST POZITIVEN - ROK UPORABE TESTA PRETEKEL 15.8.2009 22:02:27
|
|
|
|
balončica
|
Anja, 100% je pozitiven. Meni se je isto zgodilo. Pa je moj imel še več časa pretečen rok, mislim, da je bil celo iz leta 2007. Je bilo pozitivno, ponoven teste pa spet. ČESTITAM. Pa lepo nosečnost ti želim.
|
|
|
|
RE: TEST POZITIVEN - ROK UPORABE TESTA PRETEKEL 15.8.2009 22:21:31
|
|
|
|
anja31
|
Drage vse, ki ste mi svetovale, se vam izkreno zahvaljujem...zdaj malo bolj verjamem v to, da je mogoče možno....urin je bil od 20,00 ure danes...tako da verjetno eden med zadnjimi danes... pozabila sem povedatio, da sem na dan 2.8., ko bi morala dobiti M imeča rahel roza izcedek in potem nič več...verjetno je bilo to povezano s tem... lep pozdravček vsem in javim jutri....
|
|
|
|
RE: TEST POZITIVEN - ROK UPORABE TESTA PRETEKEL 16.8.2009 7:06:36
|
|
|
|
Zala01
|
anja31 ti bom kar čestitala, ker je sigurno, da si noseča ...lepo nosečnost ti želim
|
|
RE: TEST POZITIVEN - ROK UPORABE TESTA PRETEKEL 16.8.2009 11:28:06
|
|
|
|
anja31
|
drage punce test je pozitiven... ful sem vesela...hvala tistim, ki ste mi odgovorile ciao
|
|
|
|
RE: TEST POZITIVEN - ROK UPORABE TESTA PRETEKEL 16.8.2009 12:47:10
|
|
|
|
soncnica 3
|
Iskrene čestike!!!! Želim ti srečno nosečnost
|
|
|
|
RE: TEST POZITIVEN - ROK UPORABE TESTA PRETEKEL 16.8.2009 22:30:46
|
|
|
|
mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: anja31 drage punce test je pozitiven... ful sem vesela...hvala tistim, ki ste mi odgovorile ciao bravo!!! čau tudi tebi
|
|
RE: TEST POZITIVEN - ROK UPORABE TESTA PRETEKEL 17.8.2009 6:14:05
|
|
|
|
tassi1
|
|
|
RE: TEST POZITIVEN - ROK UPORABE TESTA PRETEKEL 17.8.2009 7:55:29
|
|
|
|
BarbiG
|
ČEstitam in mirno nosečnost.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?