Martinčka -> RE: priprave na poroko (17.8.2009 8:54:46)
|
jaz vse delam preko poročnega planerja ki ga imam na računalniku... takoj ko sva se zaročila pa sem kupila precej poročnih revij... slovenskih tako ni kaj dosti, ampak imam precej angleških, hrvaških in italijanskih ter tudi ameriških.. tam dobiš veliko idej da približno veš kakšno poroko si sploh želiš... sicer sva pa najprej rezervirala 10 mescev pred poroko fotografa, muziko ter gostišče! ker to gre zagotovo precej hitro.. potem sva pa še na uradu rezervirala datum 9 mescev prej... potem so se pa začele priprave... ko sva vedla kakšen stil želiva in katere rože bodo rdeča nit na poroki sva lahko začela oblikovati "save the date" kartice in vabila... vse ostalo pa potem sproti prihaja... tudi obleko če si jo boš sposodila je treba hitro rezervirat, če si jo boš pa kupila pa jim moraš dat 4-6 mescev časa da ti jo bodo v pravem času pripeljali ali po meri naredili (jaz sem si jo kupila v aprilu in jo dobim septembra, s tem da imam zdaj drugo probo, ker jo potem čisto na tvoje telo prilagodijo!)... tako da res da najbolje da greš po kakšnem planerju, ker vsaka ima malo drugačno poroko in je težko rečt kateri plan je od katere dober! vsekakor pa če imata točno želeno glasbeno skupino in gostišče da morata to narediti čim prej če jih želita imeti na svoji poroki, ker nekateri so zasedeni po leto vnaprej! srečno in uživaj v pripravah!
|
|
|
|