Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj počnete na ta praznični dan? 15.8.2009 16:03:51
|
|
|
|
lukec
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: lukec A je praznik? Seveda je. Naša triletnica je zjutraj rekla, da je danes velik praznik in se zato ne sme nič delat. Ne sme se kakat, jest, lahko pa se gleda risanke . Mmm, tak praznik mi je všeč, razen risank, a odrasli lahko filme? No pa kakat bo tud treba.
|
|
RE: Kaj počnete na ta praznični dan? 15.8.2009 19:46:05
|
|
|
|
KIKI****
|
Mi smo bili na splapu rinka in šli še malo v pravljični gozd v Logarski dolini. Super izkoriščen dan Jutri pa verjetno na Boč
|
|
|
|
RE: Kaj počnete na ta praznični dan? 15.8.2009 19:59:15
|
|
|
|
Peli
|
Mi smo šli do ene planine nad Tržičem, zdej so na srečo otroci dol popadal, jest pa z ICEom na RR visim :))
|
|
|
|
RE: Kaj počnete na ta praznični dan? 15.8.2009 20:10:51
|
|
|
|
tanjusi
|
bili smo na Golteh... Je bilo zelo fajn!! Smo se nahodili, vreme je bilo pa tudi krasno!
|
|
RE: Kaj počnete na ta praznični dan? 15.8.2009 21:15:04
|
|
|
|
Tanja55
|
za knjigami in računalnikom, kot vsak dan.
|
|
|
|
RE: Kaj počnete na ta praznični dan? 15.8.2009 21:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa sobota kot vsaka druga sobota. edina razlika je v tem, da spodnja soseda že cel dan nabija maše po radiju O šit . Zabusavala kot vsak poletni vikend.
|
|
|
|
RE: Kaj počnete na ta praznični dan? 15.8.2009 21:49:10
|
|
|
|
nadya
|
Dec je delal, mi2 s tamalim sva bla doma. Sva šla koruzo narobutat in sva jo spekla zunaj na žaru, pa še maline sva šla nabrat. Ko je imel tamal popoldanski spanc, sem se zleknla v visečo mrežo in brala knjigo. Jutri ga bomo pa kam popihal
|
|
|
|
RE: Kaj počnete na ta praznični dan? 15.8.2009 23:13:40
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Gnezdim. Intenzivno.
|
|
RE: Kaj počnete na ta praznični dan? 15.8.2009 23:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Gnezdim. Intenzivno. To bi bila dobra definicija za zabusavanje. A je treba bit nujno nosec, da lahko gnezdis ?
|
|
|
|
RE: Kaj počnete na ta praznični dan? 16.8.2009 8:38:25
|
|
|
|
tassi1
|
Ker imam nečake na počitnicah, sem celi ljubi dan samo kuhala, pospravljaa, pa stregla sok, pa spet nov kozarec, zraven pa sem jih še zabavala.Dobro da imamo psičko , ki jih je malce utrudila, ker jest sem zvečer kar v posteljo padla, otroci so pa še ob polnoči hoteli igrati monopoli, REs se vidi, da nimam svojih otrok Danes pa bomo v kamin zakurili,potem gremo pa na bazen! Aja, pa v Mozirskem gaju smo bili včeraj- smo videli 30 kg pitona ( smo domačini) , ful lep sprehod in lepi nasadi svežega cvetja,,,
< Sporočilo je popravil tassi1 -- 16.8.2009 8:39:04 >
|
|
RE: Kaj počnete na ta praznični dan? 16.8.2009 15:29:13
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj Gnezdim. Intenzivno. To bi bila dobra definicija za zabusavanje. A je treba bit nujno nosec, da lahko gnezdis ? Ne, ni treba, po moje. Sam jaz sem res na intenzivno šaltala, nič zabušavanja. Je bilo treba itak vse oprat, ker smo pred 3 dnevi prišli z morja, vse zlikat, pomit, pripravit posteljico, cunje št. 56 (joj je to majhno) itn. Da je vse ready steady. Ko me je pa že držalo, sem pa še u nulo kuhinjo zdrgnila, kopalnico sčistila .. Skratka, nisem bila tako delavna že lep čas
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?