Anonimen -> RE: Plesniv toast (15.8.2009 14:50:26)
|
Meni je pa splesnil doma (vem, ker sem prav pazila pri nakupu), čeprav še ni bilo pretečenega roka uporabnosti. Moje mnenje je, da sem najverjetneje poškodovala embalažo pri prenosu. Ali pa če pustiš odprto ali samo s kličnčkom zaprto že načeto pakunga isto splesni. Jaz sem enkrat kupila jogurte v sparu (njihove sadne). Bili so čudnega okusa, pa jih vržem stran, ker sem mislila, da imam jaz malo čuden okus,. Pa kupim čez 14 dni isto pa spet isto (čeprav je bil datum še kar nekaj časa v redu), seveda račun sem spet vrgla stran. Pišem to po emailu Sparu, da naj preverijo, kaj se s temi jogurti dogaja, da že nekaj časa niso v redu in so mi odpisali, da niso našli ničesar takega (čeprav sta mi tudi dve kolegici povedali, da je bil čuden jogurt) in da me čaka vrečka v "naši" trgovini. V vrečki sem dobila kar nekaj izdelkov od Vindije, sir, skutke.... Sem povedala to zgodbo sestri, ki dela v Merkatorju in je rekla, da je že par strank tko naredil, da so ali poklicali na upravo ali poslali email Merkatorju in da jim je isto Merkator dal "tolažilno" nagrado. Pa da vam kaj takega ne bo prav v navado prišlo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
|
|
|
|