kje naj kupim.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kepica -> kje naj kupim.... (2.6.2005 13:34:25)

Punce,prosim pomoč....

V službi mamo pasje :hudicek: vroče,pa sem se odločila,da bi kupila kaj luštnega za oblečt.In sem se zapičila v lanene hlače,zelo rada bi rdeče,pa jih nikjer ni za dobit (po možnosti za eno pametno ceno,ne za 17.000,kot jih imajo v Modiani),pa iščem eno dolgo obleko iz jeansa,pa tudi ne vem,kje bi jo dobila8)in še nekaj.....
:hudicek::hudicek: za moje joške mlekarice (košarico 75 D) ne najdem kakšnih lepih kopalk. Vse z večjimi košaricami so take za stare mame.Grde rjave,pa s takimi košaricami kot enimi šotori.Obup:(:((:((

Kje naj torej kupim vse to:zmeden::((

Prosim kakšen predlog....
Aja,sem pa z Gorenjske

hvala
lp
kepica

Divja vijolica -> kje naj kupim.... (2.6.2005 13:47:39)

Mislim, da sem slišala, da imajo kopalke večjih košaric v Nancy- Naklo.
Za hlače in obleko pa poglej v Clarku, Two- way (Kranj, Sportina (Bled). MOderno in poceni.
Za obleko lahko pogledaš tudi v Benetonu.

Lunca1 -> kje naj kupim.... (2.6.2005 13:50:09)

Moja mami je kupila bordo rdeče in zraven brezrokavnik v Radovljici na tržnici. Mislim da je trgovina Mini shop ali nekaj takega. prav veliko izbire itak nimaš:). So bile pa definitivno manj kot 17000 sit.

StBarbara -> kje naj kupim.... (2.6.2005 13:51:10)

Kaj pa h&m za hlače? ampak bo treba v lj.:zmeden:

Lenny -> kje naj kupim.... (2.6.2005 14:00:46)

H&M ima lušne lanene hlače - rdeče - za 6.990,00.
Upam, da se boš kaj po Ljubljani potepala. Jaz sem jih prejšnji teden nabavila v Mb.
Lp

polona2 -> kje naj kupim.... (2.6.2005 14:35:06)

Če boš kaj skočila čez mejo, lanena oblačila, tudi hlače, imajo v H&M-u, v C&A ter v Kik-u, lp!

kepica -> kje naj kupim.... (2.6.2005 14:46:27)

:(( ravno prejšnji teden sem bila v H&M pa jih niso imeli.Ali pa jih nisem videla:zmeden2:
Ah,ja.Sej sem kupila kar nekaj pametnih cunjic,ampak še ni dovolj.Bom verjetno res mogla drug teden še kej v LJ skočit,ker tukaj v KR je res revščina.Upam,da res C&A pride v KR9nebesa

.ču -> kje naj kupim.... (2.6.2005 14:58:39)

Na Jesenicah mamo že en cajt trgovino Andor-ful fletne stvari,res...od lanenih hlač,majic,jeansa,poletnih kril,oblekc,...pa zdej te dni mamo še akcijo 50% znižanje...
Sam dvomim,da se bi ti na Jesenice vozila,....

Kopalke sm pa že en cajt nazaj gledala v Emporiumu:)izbire na pretek,tam morš zihr kej dobit...

Lp9nebesav vaš konc:rozica:

kepica -> kje naj kupim.... (2.6.2005 15:54:53)

Vau,Pikaču,kje pa je ta trgovina?Se bom pa tja zapeljala,sej je isto kot do LJ. Ja Emporium mam pa tut jest v mislih,pa bom verjetno tudi tja šla,ker Nancy ima :hudicek: cene.Bom vidla.
Upam,da bom kej lepega dobila.

Tudi tebi en lep pozdrav na Jesenice:rozica:

.ču -> kje naj kupim.... (2.6.2005 16:26:21)

Oj,zdej bo zgledal tko k da reklamo delam za to štacuno ker sm glih dons tm nekej zapravlala:ups:men je všeč,no sej če boš šla boš tko vidla kako in kaj..
Je pa tm k je A-banka(včasih je bil tm DM)...

Za Emporium je pa res izbira nora,majo tud od Nancy,se mi niso zdele tko drage,pa res morš met cajt,da vse pregledaš...

Obilo užitka v šopingu:)

Čao:rozica:

Divja vijolica -> kje naj kupim.... (2.6.2005 18:45:18)

Nancy niso tko drage, maš različne cene od zelo poceni do zelo dragih. lp

kepica -> kje naj kupim.... (2.6.2005 19:50:52)

Hvala punce za nasvete.Vsekakor bom skočila v Emporium po kopalke za mojo mlekarno.Upam,da bom dobila kaj lepega.
Pikaču,mogoče pridem še celo na Jesenice.Nikol se ne ve.Sem bikec po horoskopu pa grem tut z glavo skozi zid,samo da dobim,kar hočem.:)- Bom verjetno obrala vse od Ljubljane do Jesenic:sloncek:

Annny -> kje naj kupim.... (3.6.2005 0:37:44)

Ojla,

OK, saj lan luštno izgleda..samo po eni uri sedenja v teh hlačah, človek izgleda ves posvaljkan:zmeden2::zmeden2::zmeden2:
lp

Stran: [1]