odločba CSD o porodniški (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

ZmajTolovaj -> odločba CSD o porodniški (14.8.2009 16:17:18)

Malo sem zbegana, ker se ne spomnim, kako je šlo prvič. Torej, pred enim mesecem sem oddala papirje na CSD, začetek porodniške 4. 8., prvo izplačilo vem da bo septembra, ampak nisem dobila še papirjev oz. odločbe s CSD - tiste 2-3 strani o pravici do dopusta za nego in varstvo, višini porodniške itn.
Je to normalno ali naj raj malo povprašam? Ne bi jim rada BV težila.
Hvala.

zmajaz -> RE: odločba CSD o porodniški (14.8.2009 18:15:02)

Mislim, da to ni normalno, glede na to, da se ti je porodniški dopust že začel. Jaz sem vlogo oddala 60 dni pred PDP in sem najmanj 3 tedne pred nastopom porodniške, če ne še prej, že dobila odločbo, mož pa tudi za očetovski dopust.

zmajaz -> RE: odločba CSD o porodniški (14.8.2009 18:27:36)

Aja - samo zdajle pa gledam za prejšnji porodniški dopust, ker sem se spomnila, da takrat sem pa vlogo v bistvu oddala 3 dni pred nastopom, da se mi je upoštevalo še zadnje izplačilo plače, in sem potem - logično - odločbo dobila šele kak teden za tem, ko sem porodniški dopust že nastopila, tako da verjetno ne rabiš delat panike.

azik -> RE: odločba CSD o porodniški (14.8.2009 20:36:32)

Raje povprašaj škodit ne more.

ZmajTolovaj -> RE: odločba CSD o porodniški (2.9.2009 13:20:58)

Jah, no, odločbo sem dobila danes, en dan po PDP, finta je bila pa v tem, da ker sem samozaposlena, CSD dobi podatke direkt od Dursa, meni ni bilo treba izpolnjevat obrazcev, je pa zato tako trajalo. Durs je mel počitnice [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]