hrvaška (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

TaRe* -> hrvaška (2.6.2005 13:10:45)

Mi gremo tudi kmal na morje.Gremo na Hrvaško,kot vsako leto..Pag.
Zanima me,če ste že kaj preračunavale,kaj se bolj splača....Nest sabo evre,al kune,špecerijo nabavit tu,pa vlečt poln avto sabo,al kar tam fasat hrano.
Jaz bom spet kuhala....:zmeden2:

:morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje:

Erdbeere -> hrvaška (2.6.2005 13:12:06)

baje je pivo po 17 al neki tazga kun :(( tko da pivo gre zihr z mano

Anonimen -> hrvaška (2.6.2005 13:16:43)

Je nasplošno vse dražje,kar se da nesemo sabo:)-:)-:)-

kepica -> hrvaška (2.6.2005 13:23:36)

Mi že 9 let hodimo na Pag in vedno vse vlečemo s sabo.Cene tam so res pasje:hudicek: Pa letos gremo spet:bravo::bravo: Juhu.Kdaj pa greste??

TaRe* -> hrvaška (2.6.2005 13:26:34)

23.junija.
Gremo v Povljano..če poznaš.

Matr,bomo vlačil s sabo.Po moje bomo kar nagi...bolš bit nag,ko pa lačen:zmeden2:

Anonimen -> hrvaška (2.6.2005 13:35:45)

Hrano z sabo-obvezno.
Za denar pa tudi mene zanima,dejmo svetujte.

kepica -> hrvaška (2.6.2005 13:37:28)

Seveda poznam.Mi pa hodimo v Gajac. Letos gremo od 9-19.8,drug teden gremo pa na Lošinj:bravo: Že komaj čakam:sloncek:
Ja,srugač pa kar s seboj peljite.Vsaj pijačo in meso pa alpsko mleko.Se splača..

Lepo se imejte!

kepica -> hrvaška (2.6.2005 13:38:19)

Ja glede denarja.Mi zmeraj vzamemo kune.Se nam zdi najbolj enostavno.

StBarbara -> hrvaška (2.6.2005 13:47:46)

Baje, da je hrana pasje draga...
pomoje je bolš evre met s sabo.
lp

AnBan -> hrvaška (2.6.2005 13:57:45)

Tare, če greste v Povljano neste s sabo vodo...dol je meni ful nepitna...napol slana...hodimo dol že 7 let, če te še kaj več zanima se oglasi na privat.

SašaR -> hrvaška (2.6.2005 14:05:17)

Moj šef je Hrvat in je rekel, da so cene kar krepko poskočile v zadnjem času 1-2leti! Da je vse skupaj že nenormalno!

zoya_ -> hrvaška (2.6.2005 14:14:07)

Hrvatje se čist preveč cenjo... pol pa prodajajo sonce pa morje, ostala turistična ponudba je pa čist na :kuza: Greš pa mau v Grčijo al pa Tunizijo ti pa v hotelu kuhajo po želji. Nas so v Tuniziji spraševal, kva naj bo za večerjo, kva mi jemo pa kva pijemo....

Midva bova na Hrvaški kakšen podaljšan vikend prešotorila v FKKju na Krku :bravo: Mi je dober folk tam, pa dost Slovencev, pa še sama postrežba in usluge so v redu, samo v trgovini se jim pa sanja... kt da bi imel vsi cel dan čas, da stojimo tam in čakamo v vrsti za kruh... pol majo pa še tist bel kruh, k maš več drobtin kt pa samga kruha, ko ga odrežeš :)-:)-

sašaš -> hrvaška (2.6.2005 17:06:09)

Midva kune vedno pri nas nabaviva... hrane ne vlačiva s sabo - samo vodo v plastenkah pa še kakšno drugo pijačo... ostalo kupujeva sproti. Imava srečo, da je v bližini (Pula) naš najboljši sosed (beri Mercator)! :bravo:

Lp :muca:

Stran: [1]