darilo za 5-8 letnice (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Hope2 -> darilo za 5-8 letnice (14.8.2009 14:24:34)

Kaj imajo punčke rade, s čim se igrajo, zabavajo?

n€na -> RE: darilo za 5-8 letnice (14.8.2009 14:40:13)

Moja nečakinja je stara 6 let in obožuje Winx-ice in vse kar je povezano z njimi.

zvesta -> RE: darilo za 5-8 letnice (14.8.2009 15:40:25)

Ja, pa kake Hama perlice, fancy svinčnike in pisala...

Naša je nora na te kreativne sete za ustvarjanje nakita.

Čebel@ -> RE: darilo za 5-8 letnice (14.8.2009 15:43:29)

jaz sem letos nečakinji ki je stara 5 let kupila v millerju en komplet od winksic-pobarvanka,puzzli,pa ena figurica,pa še kaj je bilo notri(to je vse v eni škatli za cca. 15€)

Hope2 -> RE: darilo za 5-8 letnice (14.8.2009 15:48:29)

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kaki so to fancy? Za odrasle vem, za otroke pa ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], kaj mora bit narisano, kaj je moderno za take male?

Klemy82 -> RE: darilo za 5-8 letnice (14.8.2009 16:27:35)

Winx, Winx, Winx[sm=smiley29.gif] to pali pri naši tamali... pa eventuelno še kake princeske, drugega ne povoha sploh. Drugače ji jst dost kupim za oblečt, očitno ji je moj okus za cunje všeč[sm=smiley36.gif] pa ni problema. Itak mora bit vse rooooozaaaa[sm=smiley23.gif].
No, čeprav nazadnje sem ji kupila eno majco-črno z enimi bleščicami pa je bla čist paf in je to zdej njena uradno najljubša majca.[sm=smiley36.gif]
Fensi kuliji? Roza pa da so bleščice[sm=jezicek.gif].
Ne vem, če nisi ziher ji podari kak bon ali pa jo pelji v trgovino pa naj si sama izbere...[sm=smiley1.gif]

bskrle -> RE: darilo za 5-8 letnice (14.8.2009 17:07:37)

rolerji, revija a ala princeske, barbi, naša obožuje barvice in flomastre(bicolor), razne dodatke za lase

zvesta -> RE: darilo za 5-8 letnice (14.8.2009 18:21:17)

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kaki so to fancy? Za odrasle vem, za otroke pa ne[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], kaj mora bit narisano, kaj je moderno za take male?

ah, kaj pa vem... načičkani, roza, z motivi, dišeči, s perjem na vrhu... biraj...

pač ne v stilu zelen HB.... [sm=jezicek.gif]

Stran: [1]