|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ta orgazem
14.8.2009 13:18:05   
Camila
Pozdravček....

Že nekaj časa se še vedno ukvarjam z vaginalnim orgazmom, a na noben način ne morem priti do njega. Res ne vem več kaj bi. Vem da se premalo sprostim in da se res s težavo prepustim da ne mislim na druge stvari. Amapak sigurno je rešitev nekje... a je že katera provala kakšno stimulativno kremo ali pa kakšne žensko viagro user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ta orgazem
14.8.2009 13:25:18   
Camila
http://www.portia-erotica.com/durex-play-stimulativni-gel-zenske-p-1772.php

user posted image

Ima katera pozitivne izkušnje s tem?

(odgovor članu Camila)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2009 13:26:01   
hmm...
Aja, to misliš, da ti tudi pri samozadovoljevanju ne pride?

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Camila)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2009 13:34:56   
Anonimen
Uf, jaz sem šele enkrat sproti ugotovila, da mam kar precej vaginalnih, mani se je zdelo to čisto normalno oz. nič posebnega. Lahko ti povem, kaj deluje pri meni. Najbolje je, če sem jaz na vrhu, z obrazom k obrazu, on je v polsedečem položaju. Če greva prehitro ni vredu, najbolje mi je, če greva čisto počasi in z občutkom. Itak jaz določam ritemuser posted image Včasih me vmes "žokne" malo globlje, pa je tudi fajn, glavno, da ni prehitro. Ja seveda je pa nujno nujno da sem prej dovolj vzburjena, ker drugače pa itak ne gre.

Manj se boš obremenjevala, bolje bo (ah že spet ta znucana fraza... sam je res).
Srečouser posted image

aja lubrikant... Kaj pa vem... Če ga je preveč, se zna trenje toliko zmanjšati, da potem ni nič vse skupaj. Če si sama dovolj vlažna, ga jaz na tvojem mestu ne bi.

(odgovor članu hmm...)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2009 13:38:12   
Camila
Ma mi ni jasno to: da pri bivšem če sem bila na vrhu sem vedno doživela orgazem, pa čeprav nisem imela nevem kakšno spolnost, njemu se ni dalo nič.
Pri tem fantu, k sva že 2 leti skup, pa mam res noro hud sex, k naredi vse, bo najprej poskrbel zame in potem zase, za ščegetalni orgazem ni panike-brez problema, kar se tiče vaginalnega pa ne in ne... Pa učer sva se mal pomatrala, provala vse, pol pa me je totalno sesulo in sem obupala. Mi je rekel, da se bova pogovorla ko pride iz službe, da narediva kakšen sprostilni večer pa to. Njemu tud ni vseeno da si to želim in da pri bivšemu mi je prišlo brez problema, pri njemu pa samo 2x in to leto pa pol nazaj.
Vem da nisem edina in vem da bi še kakšna prišla stvari do dna, ker neka rešitev je!!!!

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2009 13:40:34   
Camila
Draga anonimna.... Verjetno imaš prav, da preveč hitro jaham user posted image ... Včasih študiram da mi moa prist in pol se sam nabijam in nabijam, sam ni to isto kot pri ščegetalnem...

(odgovor članu Camila)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2009 13:41:39   
Anonimen
jaz vaginalnega nisem še nikoli doživela, pa nič zato. je zato klitoralni toliko boljši in se s tem sploh ne obremenjujem.

itak vse ženske ne morejo doživeti vaginalnega orgazma.

(odgovor članu Camila)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2009 13:42:56   
Camila
Draga anonimna 2:
To verjamem, da če ga nikoli ne doživiš, potem tudi ne hrepeniš po tem tolko, kot pa če ga nekrat doživiš in veš da je to v sebi, neveš pa kako do tega priti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2009 13:45:27   
Anonimen
pa je vaginalni orgazem podoben klitoralnemu user posted image

(odgovor članu Camila)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2009 14:00:32   
Camila
Ne, ni.

Pri vaginalnem orgazmu je pru igra dveh teles, v takem smislu, da doživljaš take občutke, da noro.

Ščegetalni je dokaj izrazit ampak mine hitro

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.8.2009 18:25:28   
Foxina
ste me čist zasekirale...do zdele sploh nism vedla, da obstaja razlika user posted image user posted image user posted image

drgač pa kt pravi anonimna...me on top, pa nekak gre...je pa res, da v nosečnosti, in do prekratkem (1,5leta po porodu) ni in ni ratalo...nič sploh....no, sedaj pa končno user posted image tko, da...pogum!!!

mogoče je pri tebi to, da si izčrpana - fizično, mogoče tudi psihično...no, pri meni vsaj je bilo to...potem, pa se je po pol letnem načrtnem matranju, da se v red spravim...kr samo od sebe tudi vse fino nazaj pršlo....

(odgovor članu Camila)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.8.2009 10:19:17   
Anonimen
Ja jaz bi tudi rekla, da je pomembno, da gre zadeva počasi, brez hitenja. v bistvu je šele to tista prava "igra dveh teles", ki jo omenjaš, ne pa nabijanjeuser posted image Lepo počasi.

Je pa tudi možnost, da si anatomsko pač ne odgovarjata tako, kot sta si s prejšnjim partnerjemuser posted image Čeprav če ti je že uspelo, potem bi moralo biti vse ok.

(odgovor članu Foxina)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
15.8.2009 11:35:16   
Anonimen
se strinjam, da je vaginalni čisto nekaj drugega, kot ščegetalni. dosti boljši in čuten, tak tapravi, da bi se lahko zjokal in dlje traja.

mogoče poskusita drugačno pozo. zase vem, da ga doživim, če je partner na meni, tako da sva z obrazom drug proti drugemu, da ga objemam z nogami, da se prepletava, da poooočasi prodira vame, da se ljubiva, ne nabijava, sama pa pomagam toliko, da migam levo in desno z ritnicami in uspeh je zagotovljen.

poskusi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.8.2009 14:10:44   
Anonimen
Vaginalnega ponavadi doživim minutko po ščegetavčku. Najprej torej s kliturosom, potem malce predaha, vzamem jajček in si razdražim klitoris, potem pa mora partner čisto počasi dat penis v vagino, pa ne celega, v bistvu me mora z njim dražit. Orgazem je nor, res za zjokat in traja zelooooo dolgo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.8.2009 21:32:28   
Camila
Jst nevem kaj bi.....user posted image   Včeraj sva se full lepo pogovorila sem mu povedla, mal pokazala naše debatice tle gor, pol sva šla mal na balkonček, na kozarček vinčka in začela zopet debatico o tem, pa itak se razrajcala in...  Nora predigra na vse možne načine, pol sem ga pa jst zajahala ko je bil v polsedečm položaju pol pa sem čutila kako mi prihaja od noter, ker sem bila vsa mokra pa vse, sem se res trudla in sem se tud pošteno utrudla in nisem mogla več, pa sva pol mal menjala položaje pa vse in tko sem bla zrajcana da je kar teklo od mene, ma iz principa si nisem drgnila po ščegiju ker bi mi itak hitro prišlo, ampak sem si res želela delat na tem da mi pride vaginalno, ampak mi ni. Nisem bila razočarana, ker se čutila da mi prihaja, sam verjetno se bom morala več osredotočit na to in se mal več skoncentrirat, ker vem da mi lahko rata. Joj res si to želim, ker vidim da tud partner se res trudi na moč, da se mi želja izpolni.
Drage anonimne, hvala vam za vaše zgodbice, nama full pomaga, pol pa provava mal ponavljat za vasuser posted image
Res hvala vama in mojmu da ste vsi tko razumljivi in mi skušate pomagat.user posted image

Upam da nisem preveč prederzna, ker pišemo nomalo "****rije" user posted image , sam verjamem da bo ta marsikateri prišlo prav, sploh pa je lepo da si izmenjamo seksualne izkušnje za izpopolnitev sexualnega življenja.

RADA VAS MAMuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.8.2009 13:32:55   
Anonimen
Uf.... ste mi dale mislit... škoda ker sem user posted image in ne smevauser posted image upam da ne pozabim telih nasvetov čez ene 3 meseceuser posted image

Srečno vsem!

(odgovor članu Camila)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
17.8.2009 23:36:03   
ronja
keglove vaje in bujna domišljijauser posted image . pa seveda dober ljubimec.

Sicer pa - glede na to, da je verjetno vzrok v glavi (prejšnji te je komot zadovoljil levom rukom - no, dobro, ni glih najboljši izrazuser posted image ), je mogoče problem v tem, da se temu parnerju ne prepustiš popolnoma. Zakaj, nimam pojma. Mogoče si prizadeta od prejšnjič in se bojiš in si delaš eno oviro.Mogoče te frustrira to, da danes ti pa mora tako prit. Pa ne samo nabijat, ni samo smer gor dol oz. not ven, maš še levo desno, vrtenje, vse možne kombinacije - probaj, aktera ti najbolj ustreza in kateri ritem - pa ne menjavaj vsega prehitro, da ne bo tako, kot če bi jedel čips pa torto skupaj;)

anonimna, če nisi rizično noseča, potem mirno uporabljaj te nasvete.

(odgovor članu Camila)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?