Jančika_ -> RE: pregrada (1.9.2009 17:55:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen glede na to da imaš pregrado odstranjeno je zanositev, predvsem pa donositev bistveno bolj verjetnejša. 2ss v 8t pred odstranitvijo 2,5 cm pregrade. sedaj sem 25t noseča in je vse ok. zanosila sem takoj v prvem ciklu po operaciji, kar je baje kr uspeh... sicer je po besedah zdravnika ki me je operiral čudno, da sem kljub tako veliki pregradi lahko 2x zanosila. hkrati je bila operirana še ena punca, ki je imela 3cm veliko, ona pa ni mogla zanosit... tako da zgleda da je čist odvisno. mislim pa da bi sedaj moglo zagrabit in boš kmalu mamica:) vso srečo Jaz sem zanosila 5x s pregrado, veliko čez pol maternice (nekje 3-4cm!). Vsakič sem zanosila hitro, od tega sem trikrat imela ss. So mi tudi rekli, da je čudno, da sem dva otroka sploh normalno donosila, da nista bil azahirana in da sta se obrnila z glavo dol. Pregrado so mi našli šele pri histeroskopiji, ki pa sem jo imela zaradi čisto drugega razloga (sum na zlepljenje maternice po zadnji abraziji); ni se je videlo na nobenem UZ, tudi dan pred posegom ne. Po odstranitvi sem zanosila v četrtem ciklusu, ampak kot reče, težav z zanositvijo že prej nisem imela, le z donositvijo. Pa seveda srečno vsem, ki čakate...
|
|
|
|