vse je ok!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

nejca1 -> vse je ok!! (2.6.2005 12:43:24)

Danes sem imela pregled po krvavitvi v petek in na srečo je s pikico vse vredu, srček se je videl in celo zrasla je, zdaj meri že 5,6 mm, v petek pa je 3,2.
Še vedno jem dabroston. Počutje je super, razen občutljivih prsi.
Kako ste pa ve, januarke, in vse ostale, ki čepite tukaj gor?

LP, Nejca 7t/1

TVN -> vse je ok!! (2.6.2005 12:45:27)

:bravo::bravo:
Čuvaj pikico in sebe ter pusti se razvajati!

muki1 -> vse je ok!! (2.6.2005 13:13:07)

suuuuuper:sloncek:
sem te že včeraj iskala,če si se kaj oglasila,saj si rekla da v stredo,a ne? joj uživaj v nosečnosti in ob rasti svoje pikice,pa ne pozabi počivati.:racka:

Nannn -> vse je ok!! (2.6.2005 13:25:27)

:bravo::bravo:

Me pa zanima zakaj jes dabroston?

nejca1 -> vse je ok!! (2.6.2005 13:39:32)

baje ga je dobro jesti do 14. tedna, če imaš težave s krvavitvami in včasih lahko prepreči tudi splav.
Če pomaga, zakaj pa ne. Meni so krvavitve nehale, ko sem ga začela jesti.

Kako se pa kaj ti počutiš, si zdaj ok?:miska:

kimi -> vse je ok!! (2.6.2005 13:54:45)

Samo da je vse ok...čuvajta se

Nannn -> vse je ok!! (2.6.2005 14:43:02)

nejca1 men je moja G raje dala Buscopan in je rekla da samo v izrednih primerih naj bi zacela dabroston jesti...

Z mano je tud bolje in zaenkrat nobenih izcedkov...jem pa Buscopan trikrat na dan...

Vazno da smo v redu in da nas ne preseneti spet kaj :miska::miska::angel::angel:

:rozica:

Urša -> vse je ok!! (2.6.2005 16:23:24)

Jst sm krvavela do 14. tedna, pa mi G ni hotla dat nobenih tablet-je rekla, da je to naravna selekcija in je brezveze vpletat kemijo. Na srečo so se krvavitve ustavile in je z :duda: vse vredu. Želim ti, da bo pri tebi tudi tako.9nebesa
Urša, 17.t.

dory -> vse je ok!! (2.6.2005 16:52:02)

Pazi na vaju :):bravo:

Anonimen -> vse je ok!! (2.6.2005 22:02:51)

Meni je moja ginekologinja predpisala dabroston tablete že takrat, ko še sploh vedela nisem, da sem noseča (na UZ se ni nič videlo). Ko sem krvavela, sem v bolnici dobila Buscopan - baje da umiri krče. Nato sem morala spet jest dabroston, še 14 dni po krvavitvi. Pri nama se je splačalo. Čeprav sem zmeraj fanatik, kar se tiče nejemanja zdravil (še lekadol težko vzamem), sem pa te tablete kar pridno jemala.

Na RR sem nekoč prebrala, da naj bi bile dabroston tablete varuh nosečnosti.

Nannn -> vse je ok!! (3.6.2005 9:12:13)

ja Skutica cist verjamem...moja G pravi da ce res ne bodo krvavitve ponehale da bom mogla zacet jemati dobroston...rekla mi pa je tudi ona ne bi rada videla da bi se zacela filat z dabrostonom tako da upam da ga ne bo treba...

LP Nannn :nosecka:

nogometas -> vse je ok!! (3.6.2005 10:27:17)

Ni raziskano, na kaj vse Dabroston vpliva, baje pa včasih povzroči moške spolne znake pri rojenih deklicah (ponavljam, ni dokazano!)
LP

LE&TA -> vse je ok!! (3.6.2005 19:20:42)

Dans sem imela 1.pregled, vse je OK z mojo :duda:, ful me je blo strah ko sem šla. Ma je vse dobro, čez 4 tedne spet, pa kri bom dala takrat.:bravo::bravo::bravo:

Sem pa popoldne že fasala alergijo na ne vem kaj, sonce??? Povrh pa sem še kalamare jedla in to je bil :hudicek:! Zdej sem pa vsa v lišajih po celem telesu. Grozno. sem se že mal potolažla!

Kako pa ve preživlajte konec tedna? :rozica::rozica::rozica:

Stran: [1]