Vgnezditvena (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

bebi -> Vgnezditvena (2.6.2005 12:26:28)

Lepo pozdravljene!

Punce,dejte mi povedat, kaj je to? V teh dneh bi mogla dobit M, znaki za M so že pred nekaj dnevi izginili, no dons pa se mi je pojavu res čist minimalen rjavkast izcedek. A bi to lahko bila vgnezditvena? Hvala za odgovore ze vnaprej.

lp bebi :rozica:

svizc -> Vgnezditvena (2.6.2005 12:36:47)

lohk da je vgnezditvena ali pa znak za prihajajočo :hudicek:.pri nekaterih od nas pomeni rjavkast izcedek prihod za tisto:hudicek:. lahko pa da je pri tebi drugače in boš:nosecka: počakaj še malo in če je ne bo naredi test.
čauči:sloncek::rozica:

bebi -> Vgnezditvena (2.6.2005 12:52:28)

Ja, svizc sej jst mam običajno rjavkast izcedek, ki nanznanja prihajajočo :hudicek:, sam zdej je pa drgač, zjutraj sta ble dve kapljici, potem nič do 12-ih, zdej pa spet majhen rjav flekec na dnevnem vložku. :zmeden2: Ah, sej ne vem, sej smo že navajeni čakat! Testa pa ne bom delala, ker sem že itak preveč zapravla za teste,pa še vedno sem bla razočarana. Sej grem itak jutr k G, tko da bodo jutr stvari bl jasne.

girly -> Vgnezditvena (2.6.2005 15:47:05)

ja, po mojem je pr tebi kr znak za :hudicek:. za VK je že malo pozno, a ni?

sicer mam jst podobno situacijo: v soboto majhen flekec svetle, roza v bistvu, krvi na hlačkah, od takrat pa nič več. Jst upam, da je bla to VK,ampak ne vem, ker je od zadnje :hudicek: minilo že 64. dni v soboto, tko da si s tem ne morem nč pomagat...:zmeden2:

ti pa želim, da je bla VK!

držim pesti zate!!!!

fionaP -> Vgnezditvena (2.6.2005 20:14:51)

Nočem te razočarati, ampak vsaj pri meni je to že drugi mesec napovedalo M. Ta mesec je bilo sploh malo čudno - en dan je bilo čisto malo rjavega izcedka, drugi dan čisto nič, tretji dan pa že :hudicek:.

Kot je ena punca ta teden slikovito opisala, da je :hudicek: z rjavimi kufri zašibala k njej...

No, dokler ni ta rdečih kufrov, je še zmeraj upanje, a ne?

;)

Stran: [1]