aluš -> RE: Kje nakupujete (14.8.2009 10:49:07)
|
Redni tedenski nakup Merkator (ob torkih na -10%). Mi je najbližji, res dobro založen, v glavnem ne goljufajo (razen ne vem mogoče 1x na pol leta je na polici druga cena kot potem na računu). Po primerjavi cen s Šparom, ki je tudi edina trgovina, da se ni treba vozit 20 km daleč (Hofer, Lidl) je cenejši oz. tam tam. V bližini imam še Špar. Tam so bolj "opasni". Imajo narobe cene, brez cene, pretečene artikle. Če grem s ta velikim listkom k njih v nabavo, moram potem še v Merkator, ker 1/3 zadev nimajo. Tako, da tja grem kadar grem samo po kruh ali kakšno malenkost, da ne hodim čez cel Mercator, zapravim preveč. 2x mesečno Hofer. Tam kupujem določene artikle, ki so cenejši in nam odgovarjajao (prašek za perilo, tbl. pom. stroj, čistilo za wc, tla, čokolade (na kg), jogurte če so v akciji, eurokrem, kapučino. Večkrat imajo tudi kaj pametnega in poceni v akciji od oblačil (poleti so imeli npr. fajn kopalke za otroke, mikice). Tuš-a nimam v bližini, pa ene parkrat sem bila, pa mi ne "sede". Lidl grem občasno, po ene par določenih artiklov, pa če je kaj poceni. Erispin 1x letno (čistilo).
|
|
|
|