Klemy82 -> RE: klicati ali ne (14.8.2009 17:27:19)
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i IZVIRNO SPOROČILO: Tonchka V moji prejšnji službi, je bila šefinja alergična na tiste kandidate, ki so klicali v firmo po razgovorih in spraševali, če so sprejeti,.... Tudi meni to ni všeč. Verjetno ima šef razlog, da še ni sporočil kdo je sprejet - ni se še odločil, morda ima še druge razgovore [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Največja norost, ki sem jo doživela je bila pa ta, da me je klicala mama od kandidata [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]. [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pri nas je enkrat zraven enga prišla mama na razgovor[sm=smiley36.gif] in je potem kar zraven hotla bit in se je še nekej razburjala, ko ji je šefica zaloputnila vrata v nos, da nej kar zunaj počaka... Drugače pa...jah...enim je všeč, da se pokliče, drugim ne. Pol pa vohaj. Moja šefica je zelo leteča in okoli in ji ni všeč, če se jo nadleguje še s tem... tako da je potem tajnica tista, ki cel dan odgovarja na klice... Vem, da je pa ena dobila službo, ko je en dan po razgovoru poslala mail in se zahvalila za razgovor..en tak simpatičen mail je bil. In se je šefica po hitrem postopku odločila zanjo.[sm=smiley1.gif] Mi je pa absolutno mimo, kar se je zgodilo mojmu, ko je iskal službo... šef je bil čist navdušen in je prišel do zadnjega kroga razgovorov, kjer mu je rekel, da ga bo v par dneh obvestil, zakoga se bo odločil...par dni mine..nič...moj pokliče, če se je že odločil...pravi model, da ima ta dan še zadnji razgovor in da se v vsakem primeru oglasi, če ne, vsaj po mailu. Do danes ni bilo ne bu ne mu od tega tipa. Moj ima sicer zdaj drugo službo in mu je ravno, jaz pa vem, da sem si to firmo zelo dobro zapomnila, in da s tem človekom nočem nikoli poslovno sodelovat, kaj šele delat zanj. ČE človek ne premore toliko poslovnega bontona, ali vsaj osebne integritete, da pokliče, če reče da bo poklical,(in ne, ni bilo 100 ljudi na razgovorih, da bi mu telefon vmes crknil od silnega klicanja) ali vsaj napiše mail, če mu je že zavrnit odličnega kandidata neka huda travma..raje ne razmišljam, kako posluje.... taki ljudje mi gredo pa res na notranje organe.[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|