odteka voda? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> odteka voda? (13.8.2009 23:21:16)

Povejte mi prosim, je možno, da mi odteka voda. Sem v 36. tednu in prej ko sem se fajn nasmejala, sem se ali polulala ali pa mi odteka voda. Hlačke sem imela popolnoma mokre, ni pa bilo vonja po urinu. Ko sem šla na wc lulat in sem se potem želela stuširat, sem se prej obrisala s papirčkom in sem imela par kapljic, ki so mi stekle po nogah. In spet ne vem, ali je še kaj urina ušlo, ali je bila voda. Zdaj sem se stuširala in dala oblekla hlače in čakam če bo kaj mokro.
Prejšnjo nosečnost (ta je druga) me je na pregledu tudi poslala v porodno sobo, ker naj bi imela razpok mehurja, pa tudi nisem nič vedela oz. opazila da bi kaj posebej teklo ali da bi bila hlače kaj posebej mokre.
Kaj čem zdaj? Nočem pa delat panike in hodit v porodnišnico, predvsem ker je še toliko do roka in nobenih znakov ni.
Kolegica mi je rekla, ko ji je odtekla voda pa tudi ni vedela ali je voda odtekla ali ji je lulanje ušlo, da ji je babica v porodnišnici rekla, da se prepričaš tako, da enostavno poskusiš kakšen je okus in če je sladkast je voda, če je slan je urin.
Amm no, kapljica, ki sem jo poskusila [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley9.gif[/image] je bila brez okusa!

veveričica -> RE: odteka voda? (13.8.2009 23:30:31)

najbol boš vedela če greš v porodnišnico.pa saj ni pomembno če greš brezveze tja .pomembno je da neboš v skrbeh kaj se dogajajaz se nebi prav igrala s takimi stvarmi

Volga -> RE: odteka voda? (14.8.2009 10:56:42)

Al pa neke tester;ke kupi[ v lekarni, pa proba[.

No, pri meni je bil urin in ne voda.

Taula -> RE: odteka voda? (14.8.2009 12:11:57)

Meni je začela odtekat zjutraj. Imela sem mokre hlačke, tako prozorno, nič ni smrdelo. Klicala sem v P, so rekli da naj se pridem pokazati če nisem ziher. No potem se je ustavilo, po kaki uri in sem ostala doma. No zvečer se je pa ulilo do konca in sem šla roditi.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]