blackcoffee
|
IZVIRNO SPOROČILO: martka IZVIRNO SPOROČILO: Ana Luna .... jah ne vem, pol je pa res mogoče najbolje, da si omisliš kako diafragmo. sama nisem uporabnica le-te. a kondomi so iz mode? al jih gospod nočejo? rebrasti, bodičasti, z okusom jagode, banane ... ?? jah, klinc sej vem, natikat gor tisto reč včasih zmoti 'tok dogajanja', pa še on te ne čuti tako, kot bi te lahko. ..... rebrastega na junaka, bodičastega na jezik, bananinga na ... kaj jaz vem, že kam...na kak pripomoček-igračko... če drugega ne, bo zabavno... me tako boli grlo, da komaj požiram... aja, sperma pomaga, a ne? pa kaj če je dragi do srede v beogradu, jaz sem pa morala doma ostat in tale zahrbtni virus zdravit. moj, lukov, gajin. zdaj sta obnadva skor ok, jaz sem pa pokasirala. in zadnja porcija beljakovin je bila v petek. kje je sreda?? bom že brez tega zdrava! no, pa pol za preventivo. izkoristite lepo nedeljo! LOL orazložitev: Ana Luna - gospod tožijo, da so kondomi preozki. ja.. postopek natikanja le-tega naju nemalokrat zmoti. ztao razmišljam o mehanski kontracepciji. tabletk mi ni za jemat. čuj martka, zdaj me pa sploh ne čudi, da si zborovska pevka.. ..hitro se pozdravite! IZVIRNO SPOROČILO: martka ... se mi zdi, da se redčimo kklepetulje tule... se bojim, da nas bo vedno manj, več kot bo enoletnikov, ... kakorkoli, fajn vas je poznati. nekatere v živo, nekatere pa kar tako.. je lepo ..to si pa lepo napisala. IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3 ... vprašanje..... ali bomo tole temo počasi ukinili pa se presedlamo na vesele decembrčke ali bomo še tukaj gor ..ne vem kam se vsem decemberkam mudi na temo veselih decemberčkov, ko pa še nismo decembra in otročiči še niso leto dni stari - razen tistih, ki so malo prej prikukali v ta svet. jaz se bom'dala' tja, ko bo Thor dopolnil prvo leto. ekola. k veselim decembrom bom pa šla samo voščilnice pošiljat.