nanaa -> RE: Božičkovi pomagači 2008 - 2. del (3.11.2009 12:15:35)
|
Ojla, kako ste? tudi pri nas je sneg, pogledam zjutraj skozi okno me je skoraj kap, kar nisem verjela[sm=smiley36.gif]...to pomeni da se bliža služba. Me smo tudi včeraj v Hoferju nabavle zimske pajace, za 11 eur, sem kar dva vzela, prov super so. Je bil pa kar naval na tele pajace:). Otika ja rojstnodneva zabava: jaz imam takole v planu, bomo videli potem kakšna bo izvedba. To stanovanje imamo zaenkrat itak premajhno, tako da gremo k našim, ko imata takšno sobo za žur. V soboto povabimo tiste prijatelje, ki imajo otroke, ker drugače bo to kar žur za odrasle:))). V nedeljo pa povabimo žlahto - sam tle še ne vem al bi samo ožjo al kako. Res je šit, ko sm mi tudi posod povabljeni pol pa ne morš, da ti ne bi. Pa sej men so fajn take fešte, pa tudi rada jih prirejama, še bolj pa bo ko bomo imeli svoj žur plac[sm=smiley36.gif]. Aja postregli bomo tortico, pa verejtno kakšen narezek in to je to. Aha še ideja za vajino obletnico: ne vem kakšen tip je, ampak pomojem s kakšno romantično kopelj + večerja ne morš zgrešiti (v Laškem imajo ful dobro), pa nič mu ne povej, uredi varsto in ga odpelji[sm=smiley1.gif]. vrtnica 21 . ponovno pozdravljena, javi se kaj več...vidim, da vam ful dogaja...naša pa pleše na pametnega kužka:), če pa jaz plešem mi pa ful ploska:)). trma: ja seveda je:)...sam jaz kar ignoriram...zaenkrat. danes imamo plavanje, samo se mi kar ne da, ko je takšen dan. se tipkamo
|
|
|
|